Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Maaret Sulkala: ”Lopputulos miellyttää silmää”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Maaret Sulkala perheineen rakensi Kempeleeseen modernin omakotitalon. Kempeleen Kaluste asensi Sulkalan perheen kotiin kaikki keittiön, WC:n ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteet sekä eteisen liukuovikaapistot.

Sulkalan perheeseen kuuluvat Maaretin lisäksi hänen miehensä sekä perheen kaksi poikaa. Perheen uusi omakotitalo valmistui noin kaksi vuotta sitten – vain pari viikkoa perheen toisen pojan syntymän jälkeen.

– Tontilla oli ennen rintamamiestalo. Rakensimme sen tilalle modernin, noin 140-neliöisen betonielementtitalon. Arkkitehti suunnitteli kanssamme pohjapiirustuksen. Teetätimme eri rakennusvaiheet ja -työt urakoitsijoilla, Maaret Sulkala kertoo.

Asiantuntevaa apua valinnoissa

“Materiaalien suhteen oli valinnanvaraa. Erilaisia pintamateriaaleja sai vertailla ja vetimiäkin oli runsaasti.”

Kodin kiintokalusteratkaisuista vastasi keittiön, kodinhoitohuoneen, ja WC:n osalta paikallinen Kempeleen Kaluste. Lisäksi he toimittivat eteisen liukuovikaapistot sekä WC:n peilit ja altaat.

– Pyysimme tarjouksia kalusteiden osalta muutamasta eri paikasta. Päädyimme Kempeleen Kalusteeseen heidän tarjouksensa perusteella. Lisäksi meille oli tärkeää tukea paikallista toimintaa, Maaret kertoo.

Kalusteiden osalta suunnittelua tehtiin osittain arkkitehdin ja osittain Kempeleen Kalusteen kanssa. Kempeleen Kaluste oli mukana ideoinnissa. Ideoita haettiin esimerkiksi mallikeittiöistä sekä kuvastoista.

– Silmäämme miellytti tietyntyyppinen kokonaisuus, jonka pohjalta lähdimme viemään suunnitelmaa eteenpäin. Saimme Kempeleen Kalusteelta todella hyvää asiantuntemusta sen suhteen, mitä kannattaa laittaa ja mitä ei, Maaret sanoo.

– Materiaalien suhteen oli valinnanvaraa. Erilaisia pintamateriaaleja sai vertailla ja vetimiäkin oli runsaasti. Päätökset syntyivät aika nopeasti, Maaret muistelee.

Sujuva asennus

“Kempeleen Kalusteen osalta ei aiheutunut meille lisästressiä, vaan kaikki meni sujuvasti ja suunnitellusti”

Kempeleen Kaluste vastasi myös kaluston asennuksesta. Asennus suoritettiin lomittain talon muiden rakennustöiden kanssa. Asennus valmistui sovitusti ajallaan ennen muuttoa. Rakennuksen loppuvaiheilla Maaret oli viimeisillään raskaana ja perhe jännittikin, että kumpi tulee ensin, vauva vai muutto.

– Jännitimme, miten talo ehtii valmistua. Niinhän siinä kävi, että vauva ehti tulla ensin, mutta olimme varautuneet siihen. Kempeleen Kaluste teki työt kerralla huolellisesti. En muista, että meidän olisi tarvinnut jälkikäteen reklamoida mistään, Maaret kertoo.

– Kempeleen Kalusteen osalta ei aiheutunut meille lisästressiä, vaan kaikki meni sujuvasti ja suunnitellusti, Maaret summaa.

”Lopputulos miellyttää silmää”

Perhe on ollut tyytyväinen Kempeleen Kalusteen työn lopputulokseen. Päätökset ja ratkaisut ovat Maaretin mukaan olleet onnistuneita. Kokonaisuus on ehyt.

– Lopputulos miellyttää silmää. Kempeleen Kaluste onnistui löytämään meidän toivomaamme linjaa tukevia ratkaisuja, Maaret kiteyttää.

Rakennuksen aikana Maaret ja hänen miehensä vierailivat useampaan otteeseen Kempeleen Kalusteen myymälässä. Paikallisessa liikkeessä oli helppo piipahtaa tarvittaessa nopeastikin muun asioinnin lomassa.

– Myymälään oli aina mukava mennä. Asiointi oli rentoa ja leppoista. Siellä uskalsi olla oma epävarma itsensä ja tuskailla sitä, kun ei osannut päättää. He ymmärsivät hyvin ja lähtivät hakemaan ratkaisuja. He osasivat ehdottaa myös sellaisia ratkaisuja, jotka olisivat nykypäivänä fiksuja. Saimme esimerkiksi saarekkeeseen upotetun pistorasian, johon olemme todella tyytyväisiä, Maaret kuvailee.

– Meitä kohdeltiin yksilöllisinä asiakkaina ja ihmisinä, meidän haaveemme huomioiden. Emme olleet massaa, vaan vieläkin tervehditään, kun tuolla kadulla törmätään ja kysytään kuulumisia. Minulle jäi asiakassuhteesta hyvä ja lämmin olo, Maaret lisää.

Kempeleen Kaluste suunnittelee, valmistaa ja asentaa keittiökalusteita, sekä muita kodin kiintokalusteita kuten kodinhoito- ja kylpyhuonekalusteita sekä erilaisia komerokokonaisuuksia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi