Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Marjatta ja Tuomo Hintikka: ”Keski-Suomen Laatukoti teki laaturemontin”

Marjatta ja Tuomo Hintikka viettävät kesänsä Saarijärvellä Marjatan suvun kotitilalla. Vuonna 1876 valmistunutta päärakennusta on vuosien varrella kunnostettu. Kesällä 2016 talon iäkäs tiilikatto vaihdettiin peltikatoksi. Kattoremontista vastasi Keski-Suomen Laatukoti, joka saa pariskunnalta erityistä kiitosta nopeudestaan sekä työnsä laadusta.

Marjatta ja Tuomo Hintikka ovat eläkkeellä. Talvet he asuvat kaupungissa, mutta kesät pariskunta viettää Marjatan suvun kotitilalla Saarijärvellä. Samalla tilalla pariskunta teki aikoinaan elämäntyönsä maata viljellen sekä karjaa kasvattaen.

– Tämä paikka on minun sukuni vanha kotitila, jonka me ostimme sisaruksiltani vuonna 1963, Marjatta kertoo.

– Päärakennus on valmistunut vuonna 1876. Vuosituhannen vaihteessa tästä purettiin noin kuusi metriä toisesta päästä pois. Olemme tehneet tähän perusteellisen remontin. Katto oli tiilikatto, joka oli ennen remonttia ainakin 60-70 vuotta vanha, Tuomo jatkaa.

Nopeus ratkaisi

Pariskunta oli miettinyt kattoremontin tekemistä jo pitkään, kunnes viimeisen sysäyksen sille antoi kova myrsky, joka kaatoi katon päälle suuren vaahteran. Räystäät vaurioituivat sen seurauksena siten, ettei Tuomo enää pystynyt korjaamaan niitä omin avuin. Pariskunta pyysi tarjouksia remontin toteutuksesta yhteensä viideltä eri yritykseltä.

– Korjasin kattoa kyllä tarkoin joka vuosi. Keväisin menin aina ensimmäisenä katolle ja tarkistin, ettei vuotoja ollut. Tiilikatto oli kuitenkin todella vanha ja alkoi olla jo ikävän näköinen, Tuomo muistelee.

– Keski-Suomen Laatukodin valinnassa ratkaisevaa oli nopeus. Remontti luvattiin tehdä nopeasti ja toiveideni mukaisesti siten, että tehdään suora ja hyvä katto. Myyntimies oli miellyttävä, Tuomo sanoo.

– Myyjä teki huolellisesti kaikki mittaukset, esivalmistelut ja paperityöt. Hän ei ollut sillä tavalla kireä, että päätös pitäisi tehdä nyt heti, vaan kaikin puolin hyvä tyyppi. Paperille laitettiin kaikki oleelliset asiat aikataulusta ja muista lupauksista, Marjatta lisää.

Ahkeraa työskentelyä ilman kirosanoja tai tupakkataukoja

“Oli ihan harvinaista, miten he jaksoivat tehdä töitä koko ajan. Tämä ei ollut myöskään mikään helppo katto, vaan kovin mutkainen ja paljon oikomista vaativa.”

Remontin yhteydessä katon materiaali vaihdettiin tiilestä tiilikuvioiseen peltikattoon. Työ vei yhteensä viisi päivää. Pariskunta seurasi Keski-Suomen Laatukodin työskentelyä remontin alusta loppuun. Vaikka helle ja katolla olevat ampiaispesät aiheuttivat omat haasteensa, ei asentajien suusta kuulunut ainuttakaan kirosanaa.

– Kaikki sujui mahdottoman nopeasti, vaikka päivät olivat välillä todella helteisiä. He olivat myös erittäin ahkeria. Työskentely näytti hyvältä, Marjatta kuvailee.

– Työmiehillä ei ollut edes tupakkataukoja. Oli ihan harvinaista, miten he jaksoivat tehdä töitä koko ajan. Tämä ei ollut myöskään mikään helppo katto, vaan kovin mutkainen ja paljon oikomista vaativa, Tuomo sanoo.

Huoli katon kunnosta poistui

“Harvoin saa sellaista palvelua, kuin mitä me Keski-Suomen Laaturemontilta saimme. Tänne on nyt ihan toista tulla keväisin, kun katon kanssa saa olla huoletta.”

Kattoremontti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti, ja myös budjetissa pysyttiin. Remontin nopeutta ovat ihmetelleet myös naapurit sekä muut kyläläiset. Työn etenemistä käytiin seuraamassa useiden silmäparien toimesta.

– Kyllä tämä ihmetyksen kohteena tuntui olevan monelle, että miten katto tuli näin nopeasti. Kukaan ei kyllä pääse moittimaan remontin kestoa tai työn laatua. Asiakaspalvelu oli hyvää. Kun pihaan ajaa, niin näkee, että talossa on hyvä katto, Tuomo hymyilee.

– Harvoin saa sellaista palvelua, kuin mitä me Keski-Suomen Laatukodilta saimme. Tänne on nyt ihan toista tulla keväisin, kun katon kanssa saa olla huoletta, Marjatta iloitsee.

– Keski-Suomen Laatukoti teki laaturemontin, Tuomo päättää.

Keski-Suomen Laatukoti on perheyritys, joka on toteuttanut kattoremontteja Keski-Suomessa yli 10 vuoden ajan. Kattoremonttien lisäksi yritys tekee esimerkiksi ulkoverhousremontteja ja ulkomaalauksia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi