Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: Juvoset: “Sisustusmiesten kanssa oli helppoa toimia”

Tikkakoskelaiset Taina ja Pertti Juvonen päättivät uudistaa kotinsa pintoja 70-luvun lopulla rakennettuun taloon. 20 vuotta talossa elämisen jälkeen he päättivät, että on aika tehdä isompi päivitys kodin sisäpinnoille ja ulkonäköön. Kokonaisvaltaisen sisäremontin heidän taloonsa teki Keski-Suomen Sisustusmiehet.

– Olimme hautoneet ajatusta tästä remontista jo jonkin aikaa. Alkuperäisenä ideana meillä oli tehdä vain pientä pintaremonttia, mutta homma menikin vähän isommaksi, Taina naurahtaa.

– Hyvää jälkeä tuli ja Markon kanssa oli helppo toimia, Pertti kertoo.

“Markon kanssa oli helppo toimia.”

Juvosten kotiin tehtiin kokonaisvaltainen sisäremontti, johon kuului muun muassa lattioiden, seinien ja katon uusiminen, sisäovien kunnostus ja eteisen uusiminen tuulikaapista lähtien. Tämän lisäksi tilojen valaistus uusittiin. Remontti ajoitettiin alkamaan Juvosten lomamatkan aikana ja se valmistui ajallaan.

– Työt todella tapahtuivat. Aina oli jotakin uutta tapahtunut, kun tulimme töiden jälkeen kotiin, Taina kertoo.

Luottamusta herättävää toimintaa ja uusia ideoita

“Aina oli jotakin uutta tapahtunut, kun tulimme töiden jälkeen kotiin.”

Juvoset etsivät Keski-Suomen alueelta erilaisia remonttifirmoja, joilta he pyysivät tarjouksia. Sisustusmiehet kuitenkin erottuivat muiden joukosta hinnaltaan ja läheiseltä sijainniltaan.

– Vertailimme eri yritysten hintoja, mutta sitten Marko toi esille uusia ideoita ja näkökulmia remonttiin, joita emme edes osanneet itse ajatella, Juvoset toteavat yhteen ääneen.

– Markon tyyli toimia herätti luottamusta ja sillä tavalla tuntui turvalliselta ruveta tekemään töitä hänen kanssaan, Taina lisää.

“Työn jälki oli täydellistä”

“Työn jälki ei olisi voinut olla parempaa”

Pertti ja Taina ovat kaikkinensa olleet tyytyväisiä Sisustusmiehiin ja yhteistyöhön heidän kanssaan. He olivat erityisen tyytyväisiä tarkkoihin aikatauluihin ja siihen, kuinka heidän toiveensa remontin suhteen otettiin huomioon.

– Työn jälki oli kaiken kaikkiaan todella hyvä. Ei voi moittia. Meille on ennenkin tehty remontteja, mutta tämä oli parempaa. Voisin sanoa, että täydellistä oli ja ei olisi voinut olla parempaa, Pertti kertoo tyytyväisenä.

Keski-Suomen Sisustusmiehet Oy suunnittelee ja toteuttaa sisustus- ja kalusteremontteja Keski-Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi