Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Nina Haanpää antaa varauksettomat suosittelunsa lähihoitajaopiskeluille Keudassa

Nina Haanpään reitti lähihoitajaksi ei ole ollut ihan se tavanomaisin, sillä hänellä on takanaan 20 vuotta kestänyt ura tullissa. Veri veti kuitenkin hoiva-alalle, ja Haanpää päätyikin opiskelemaan Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudaan Tuusulaan.

Tullista lähdön jälkeen Haanpää työskenteli yksityisenä perhepäivähoitajana kahdeksan vuoden ajan. Se ei lopulta ahkeralle naiselle riittänyt, vaan tähtäin oli korkeammalla.

– Tuli sellainen olo, että haluan koulutuksen alalle ja tulin Keudaan opiskelemaan lähihoitajaksi näin vähän vanhempana, Haanpää hymyilee.

Jokaisen opiskelijan tarpeet huomioidaan

“Yhteen lauseeseen kiteytettynä Keuda on ihana, joustava ja täällä on tosi kivoja opiskelukavereita.”

Keudassa kaikille opiskelijoille luodaan polku, jossa jokaisen elämäntilanne ja yksilölliset tarpeet otetaan huomioon.

– Tämä on ollut ihan mielettömän ihanaa, helppoa ja selkeää. Ihan sellainen olo, että ei olisi koulua käynytkään. Ihan mahtavaa on ollut, Haanpää iloitsee.

– Yhteen lauseeseen kiteytettynä Keuda on ihana, joustava ja täällä on tosi kivoja opiskelukavereita. Parasta taas on ollut se, että kaikki opettajat ovat ihan huippuja, hän jatkaa.

”Onneksi uskalsin lähteä mukaan”

Alanvaihto on iso mullistus elämään, ja moni punnitsee tarkkaan prosessin hyödyt ja mahdollisuudet. Haanpää antaa siirtymälle kuitenkin varauksettomat suosittelut.

– Moni varmaan miettii, että uskaltaako opiskelemaan lähteä ja onko se rankkaa. Heille sanon, että ei ole rankkaa ja ehdottomasti kannattaa lähteä. Minulla oli aina takaraivossa se, että haluan auttaa ihmisiä. Nyt olen saanut sen, mistä olen aina haaveillut. Onneksi uskalsin lähteä mukaan, Haanpää toteaa lopuksi.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda tarjoaa ammatillista koulutusta ja täydennyskoulutusta Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi