Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Jos me jotakin palvelua haluamme, niin saamme sitä”

Energiateknisten järjestelmien asennuksiin ja huoltoon erikoistunut Energytech toimii Turussa, Salossa ja Tampereella. KL-Lämmön ja Energytechin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Käytännössä Energytech saa KL-Lämmöltä kaikki tarvitsemansa palvelut, jotka liittyvät hyörykattiloiden vesianalytiikkaan.

Energytech palvelee asiakkaitaan hyvin laaja-alaisesti. Käytönvalvoja Kristian Katajamäki työskentelee Energytech Turku Oy:ssä Tampereen toimipisteellä.

– Tarjoamme oikeastaan kaikkea, mikä liittyy energia-alaan: lämmitystä, jäähdytystä, höyry- eli paineastiapuolta ja lauhdejärjestelmiä, Katajamäki summaa.

Kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta

“Tällainen energia-alan huoltoyritys saa KL-Lämmöltä käytännössä kaikki palvelut, joita tarvitaan tällaisen matalapainehöyrykattilan vesikemiaan.”

KL-Lämpö Oy on energiatehokkuutta edistävä vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. KL-Lämmön ja Energytechin yhteistyö alkoi vuonna 2016. Energytech hankkii KL-Lämmöltä kattilakemikaaleja sekä niihin liittyviä laitteita. Kokonaisuuteen kuuluvat myös laboratoriopalvelut. Höyryjärjestelmissä veden kemian täytyy olla kohdallaan, jotta laitteisto pysyy toimintakuntoisena pidempään ilman huollon tarvetta.

– Mittaamme kentällä kenttämittareilla. Laboratoriossa saamme vielä tarkempia analyyseja ja pystymme määrittelemään periaatteessa sen mitä haluamme, Katajamäki kertoo.

– Tällainen energia-alan huoltoyritys saa KL-Lämmöltä käytännössä kaikki palvelut, joita tarvitaan tällaisen matalapainehöyrykattilan vesikemiaan, Katajamäki toteaa.

Varmuus tuotteiden ja palveluiden saatavuudesta

Yksi merkittävä tekijä Katajamäelle on KL-Lämmön Tampereen toimipisteen sijainti. Kun kyseessä on paikallinen toimija, on paikan päällä helppo mennä käymään.

– Voin kävellä vaikka suoraan toimitusjohtajan pakeille juttelemaan niitä näitä, Katajamäki hymyilee.

– Meillä on se tietynlainen varmuus tuotteiden ja palvelun saatavuudesta. Jos me jotakin palvelua haluamme, niin saamme sitä, Katajamäki painottaa.

KL-Lämpö on vedenkäsittelyn asiantuntijayritys, jonka tarjoaa osaamistaan muun muassa teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöjen kunnossapitotoimintojen kehittämiseen ja ylläpitoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi