Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Kuivamuonan hinta-laatusuhde on todella hyvä”

Loppilainen Nina Axi-Timmerbacka on Wolfteams-kennelin omistaja. Tilalla kasvatetaan esimerkiksi saksanpaimenkoirasta ja sudesta jalostettuja susiyhdistelmiä. Koiravaruste.fi toimittaa tilalle muun muassa koirien kuivamuonan, jonka hinta-laatusuhteeseen Nina on ollut todella tyytyväinen.

– Lähtökohta toiminnassamme on se, että jokaisesta eläimestä tehdään Suomen muotovalio. Pihalla ei ole yhtään huonoa tai keskitasoista koiraa, vaan ne kaikki ovat ihan huippuja, Nina vakuuttaa.

Edellytys koirien hyvälle tasolle on muun muassa se, että ne saavat laadukasta ja hyvää ruokaa. Ruoan merkitys on erityisen iso, kun koirat elävät ulkona vaativissa olosuhteissa.

Tilaus toimitetaan kotiovelle nopeasti

– Koirilleni ei kelpaa ihan kaikki, vaan kuivamuonan pitää olla laadukasta. Tilaan kuivamuonan netistä Koiravarusteen kautta, minkä lisäksi saan metsästäjiltä lihaa ja luita metsästyskauden aikaan, Nina kertoo.

“Tilaaminen on ollut tosi helppoa, ja toimitus kotiovelle on ollut nopea ja hyvä.”

Ruoan lisäksi Nina tilaa Koiravarusteelta muun muassa elementtiaitauksia. Ennen tilaukset toimitettiin pihaan suurilla autoilla, mikä häiritsi eläimiä. Viime aikoina toimituksen on hoitanut Posti pienillä autoillaan, mihin Nina on erittäin tyytyväinen.

– Tilaaminen on ollut tosi helppoa, ja toimitus kotiovelle on ollut nopea ja hyvä. Kuivamuona on toimitettu kestävissä säkeissä, Nina kiittää.

Tyytyväisyyttä tuottanut asiakkuus jatkuu

Tuotteiden laatuun, Koiravarusteen asiakaspalveluun ja nopeaan toimitukseen tyytyväinen Nina onkin suositellut Koiravarusteen asiakkuutta esimerkiksi pentujen uusille omistajille, kun hän on antanut ohjeita pentujen hoitoon.

– Olen ollut viisivuotiseen asiakkuuteeni todella tyytyväinen, ja aion olla Koiravarusteen asiakas jatkossakin, Nina hymyilee.

Koiravaruste.fi on koira- ja lemmikkiharrastajien verkkokauppa. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. koirien metsästys-, koulutus- ja aktivointitarvikkeet, koiratarhat sekä kopit.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi