Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Raimo Janhunen: “Kotipalvelu Ykköset on luotettava ja joustava”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Eläkkeellä oleva Raimo Janhunen on käyttänyt Kotipalvelu Ykkösten siivouspalvelua muutaman vuoden ajan ja työn jälki on hänen mukaansa ollut kehujen arvoista. Kaikki siivoojat ovat saaneet myös kuulla komeaäänisen tenorin serenadeja työn lomassa.

Kun astuu sisään Raimo Janhusen rivitalokotiin Espoon Lippajärvellä, paistaa miehen suuri intohimon kohde kirkkaasti esiin. 40 vuotta omaa sähköliikettä Helsingin Kruununhaassa pitäneen Janhusen kodin täyttävät kymmenet toinen toistaan upeammat lamput.

– Nyt minun kelpaa, kun siivoojani pesi viime vierailulla etikalla kristallikruunut ja ne kimmeltävät näin kauniisti, 78-vuotias Janhunen esittelee.

“Nyt minun kelpaa, kun siivoojani pesi viime vierailulla etikalla kristallikruunut ja ne kimmeltävät näin kauniisti.”

Eläkepäiviään viimeiset 13 vuotta viettäneen Janhusen yli 100-neliöisessä kodissa on vuosikausia käynyt siivooja ja viimeisin palveluntarjoaja on muutaman vuoden ajan ollut Kotipalvelu Ykköset. Kerran kuukaudessa hänelle tehdään perusteellinen siivous.

– Palveluun kuuluu muun muassa perussiivous, ikkunanpesu, pölyjen pyyhintä, lakanoiden vaihto ja kerran kaveri leikkasi nurmikonkin. Siivoojat ovat oikein hyviä ja olen oikein tyytyväinen heidän työnsä jälkeen. Yleensä pyydän aina samaa, romanialaista pariskuntaa tänne siivoamaan, Janhunen kertoo.

Hyvää, luotettavaa palvelua

“He ovat aina olleet joustavia siivousaikojen suhteen ja ajat on aina saatu valittua toiveideni mukaisesti.”

Janhunen on saanut hyvää asiakaspalvelua Kotipalvelu Ykkösiltä ja asiat ovat toimineet kuten pitääkin.

– Heihin saa aina yhteyden, kun tarvitsee. He ovat aina olleet joustavia siivousaikojen suhteen ja ajat on aina saatu valittua toiveideni mukaisesti. He kohtelevat asiakkaitaan hyvin, vaikka kyllä minun kanssani yleensä kaikki pärjäävät, leppoisa ja puhelias Janhunen virnistää.

Monia saattaa jännittää vieraiden ihmisten päästäminen kotiin ja luottamuksen luominen voi viedä aikaa. Janhusella ei ole koskaan ollut ongelmia Kotipalvelu Ykkösten siivoojien kanssa luottamuksen suhteen.

– Kun ei ole tuppisuu, hyvin äkkiä olen päässyt kontaktiin siivoojien kanssa. Luottamus ei ole horjunut, vaan tähän saakka se on ollut täydellinen. Olen myös suositellut Kotipalvelu Ykkösiä naapurilleni. He tekevät hyvää työtä, Janhunen summaa.

Serenadeja siivoojille

Janhusen toinen intohimo valaisimien ohella on laulaminen. Tenoriääninen kultakurkku onkin kiertänyt mieskuoron kanssa pitkin maailmaa konserttikiertueilla ja esiintynyt paljon myös Suomessa muun muassa kirkko- ja hyväntekeväisyyskonserteissa. Laulutaidot eivät ole jääneet myöskään siivoojilta piiloon.

– Jokainen siivooja on saanut kuulla serenadin. Lauloin kerran myös eräälle virolaiselle siivoojalle vironkielisen serenadin, Janhunen muistelee.

Luonnollisesti myös tämä haastattelu päättyi kauniiseen serenadiin, kun Janhunen tulkitsi kappaleen nimeltä Annina kristallikruunujen alla.

Kotipalvelu Ykköset palvelevat yrityksiä ja kotitalouksia pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Palveluihin kuuluvat siivous- ja kodinhoitopalvelut, kotihoito sekä henkilökohtainen apu.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi