Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Salli Aaltosen kokemuksia Kotirinki-yrittäjyydestä

Tule Kotirinki-yrittäjäksi kasvavaan ketjuun

Kotirinki on kotisiivoukseen erikoistunut ketju – taustalla yli 15 vuoden kokemus. Uudistuneessa konseptissa Kotirinki-yrittäjät toimivat Partneri-sopimukseen perustuen joko osa-aikaisena palkkatyön tai yrittäjyyden ohella, täysiaikaisesti tai kimpassa kaverin tai puolison kanssa.

Pieni riski – kilpailukykyiset ansiot

Kotirinki-yrittäjyys on pääasiallisesti arkipäivätyötä, jossa yrittäjällä on vapaus määrittää itse työajat. Ansiotaso on kilpailukykyinen, eikä aloitukseen tarvitse ottaa velkaa – muutama satanen tarvikekuluihin riittää. Toimitaan siis aloittavan yrittäjän näkökulmasta pienellä riskillä ilman pitkiä sitoutumisaikoja. Kotirinki-yrittäjyys on nykyaikainen tapa työllistyä.

Ketjulta saa tukea

Kotirinki antaa toimintaan tarvittavan koulutuksen, joten aiempaa siivouskokemusta tai koulutusta ei tarvita. Aloituskoulutus on toistaiseksi 0 €. Ketjulta saa vahvan tuen muutenkin, mm. valmiin asiakaspohjan, puhelintuen, säännölliset koulutukset, pitkälle automatisoidun hallinnon jne. Unohtaa ei sovi yrittäjäkollegoiden verkostoa – itsenäinen työ, mutta et ole yksin. Yrittäjien tyytyväisyys on Kotiringissä korkealla tasolla ja yrittäjien tyytyväisyyttä seurataan kuukausittain.

Millainen on menestyvä Kotirinki-yrittäjä

Kotirinki-yrittäjät ovat mukavia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä, joille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Ahkeruus, luotettavuus ja hyvä fyysinen ja henkinen kunto ovat myös yrittäjälle tärkeitä ominaisuuksia. Työ vaatii ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Yrittäjän luottotiedot tulee olla myös kunnossa.

Yrittäjäksi aikova voi perustaa toiminimen, olla kevytyrittäjä tai liittää toiminnan osaksi nykyistä yritystoimintaansa. Tule mukaan kasvavaan ketjuun. Lisätietoja www.kotirinki.fi

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi