Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Lopputulos on parempi, mitä osasimme ajatella”

Jyväskylän Palokassa, Anniina Savolaisen ja Arto Niinisen 1980-luvulla rakennetussa kotitalossa, sähköjärjestelmä alkoi osoittaa tulleensa käyttöikänsä päähän. Sähköjärjestelmän, johon lukeutuvat muun muassa sähkökeskukset, pistorasiat, valaisimet ja johdotukset, käyttöikä on 20-40 vuotta.

– Meillä oli ollut sähköjärjestelmän kanssa ongelmia. Esimerkiksi pesukone ja pistorasia ovat syttyneet palamaan, asiakaspalvelukoordinaattorina työskentelevä Anniina kertoo.

Sähkösaneeraus tulee ajankohtaiseksi, kun sen käyttöikä on lopuillaan. Osa valtakunnallista KotiSun Group Oy:tä oleva Kotivo Oy tekee standardien mukaisia sähkösaneerauksia ja sähköjärjestelmien ajantasaistuksia.

Remontin jälkeen on turvallista asua

– Remontissa tehtiin uudet, maadoitetut sähköjohdot lampuille. Taloon vaihdettiin myös uudet pistorasiat, minkä lisäksi vanhojen loisteputkivalojen tilalle vaihdettiin uusia lamppuja, Anniina selventää.

“Nyt täällä on todella turvallista asua.”

Saneeraustyössä oli mahdollista päivittää remontoitavan asunnon ilmettä, kun sähköjärjestelmää uusittaessa voi vaikuttaa esimerkiksi valaistusratkaisuihin. Lisäksi sähkölaitteiden turvallisuusominaisuudet ja käyttäjäystävällisyys lisääntyivät.

– Nyt täällä on todella turvallista asua, tyytyväinen Arto vakuuttaa.

Vaivaton ja nopea remontti

Keittiöalalla toimivan Arton mukaan remontti sujui todella vaivattomasti ja nopeasti sillä aikaa, kun talon asukkaat olivat pois kotoa. Nyt Arton ja Anniinan koti on standardien mukainen ja turvallinen. Asukkaat ovat sähkösaneerauksen lopputulokseen tyytyväisiä.

– Lopputulos remontista on oikeastaan parempi, mitä osattiin ajatella, Anniina kiittää.

Kotivo Oy on kiinteistön lämmitysenergian optimointiin erikoistunut yritys ja kuuluu valtakunnalliseen KotiSun Groupiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi