Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Me matkanjohtajat olemme asiakkaiden matkakumppanina”

Ulla Rantamo ja Tapio Reingoldt työskentelevät risteilymatkoihin erikoistuneessa matkatoimisto Kristina Cruisesissa matkanjohtajina. Työ on luonteeltaan hyvin vaihtelevaa ja avartavaa, sillä Ulla ja Tapio pääsevät jatkuvasti tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin.

Tällä hetkellä Kristina Cruises työllistää parikymmentä henkilöä. Yrityksen kotipaikka on Kotkassa ja risteilyitä lähtee niin Atlantille, Välimerelle kuin Euroopan isoille joille.

– Menemme ihan ympäri maailman ja pyörimme aina merillä tai joilla. Lennämme Helsingistä kohteeseen ja sitten laiva lähtee satamasta liikkeelle. ROPAX-risteilyille lähdetään Vuosaaresta suoraan laivalla, Ulla kertoo.

Risteilyt sopivat kaikenikäisille ja kaikenlaisille matkaajille. Asiakas saa valita, haluaako vierailla kohteissa oman mielensä mukaan vai kulkea oppaan mukana. Risteily on myös vaivaton tapa matkustaa – matkanjohtaja on vastassa jo lentokentällä ja hoitaa kaikki käytännön järjestelyt.

– Kristina Cruisesin matka on aina kokonaispaketti. Me matkanjohtajat olemme asiakkaiden matkakumppanina ja katsomme, että kaikki asiat menevät parhaalla mahdollisella tavalla. Ensimmäiseksi tulee mieleen helposti se, että me olemme vain oppaita ja opastamme kohteissa, mutta se on vain yksi osa tätä työtä, Tapio painottaa.

Rikastuttavaa ja vaihtelevaa työtä

“Mielestäni tämä työ on valtavan rikastuttavaa. Tässä näkee ja oppii paljon.”

Ulla ja Tapio viihtyvät molemmat työssään erittäin hyvin. Kyseessä on ennakkoluuloton perheyritys ja omaan työhön pystyy vaikuttamaan paljon – vastuu ja vapaus kulkevat rinta rinnan. Uusiin kohteisiin pääsee perehtymään ja mielenkiinto esimerkiksi historiallisiin ja kulttuurisiin kohteisiin pitää mielen virkeänä.

– Mielestäni tämä työ on valtavan rikastuttavaa. Tässä näkee ja oppii paljon. Tämä myös vaatii sitä, ettei voi jäädä paikoilleen polkemaan, vaan aina pitää oppia ja kokea uutta, Tapio painottaa.

– Työllä on erittäin suuri merkitys omassa elämässäni. Matkanjohtajan työn kannalta on loistavaa se, että tiedämme suurin piirtein vuoden eteenpäin kaikki työvuoromme, Ulla kertoo.

Luotettava ja rehellinen työnantaja

Sekä Ulla että Tapio ovat valmiita suosittelemaan Kristina Cruisesia työnantajana myös muille. Työpaikkana yritys on ihmisläheinen, ystävällinen ja inhimillinen. Kun jotain luvataan, se myös pitää.

– Tämä on erittäin luotettava, suunnitelmallinen ja eteenpäin menevä yhtiö, Ulla kuvailee.

– Kristina Cruises on työnantaja, jota voin suositella kaikille, jotka ovat alasta kiinnostuneita, Tapio toteaa.

Kristina Cruises järjestää erilaisia risteilylomia eri puolille Eurooppaa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan yli 50 eri maahan. Laivoja on yhteensä 28.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi