Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Ergonomiset työtuolit mahdollistavat monipuoliset työasennot

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen hankittiin keväällä 2018 KT Interior Oy:n Mirra 2 -työtuolit henkilöstön käyttöön. Fysioterapeutit Eva Englund ja Juho Reunanen ovat kuulleet myös kollegoiltaan kehuja tuoleista, jotka mahdollistavat aiempia tuoleja monipuolisemmat ja terveellisemmät työasennot.

Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen fysioterapeuttien asiakkaina käy paljon istumatyötä tekeviä ihmisiä, jotka kärsivät esimerkiksi selkä- tai niskakivuista. Hyvä työasento ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinvaivoja, ja siksi Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa on panostettu myös oman henkilökunnan ergonomisiin työasentoihin.

– Olen huomannut, että nykyään tulee haettua asentoa vähemmän. Uudessa tuolissa pääsee helpommin luonnollisempaan asentoon, Reunanen kertoo.

Työtuolien käyttöön saatavilla opastusta

– Aiempiin tuoleihin verrattuna Mirra 2 -työtuoleja pystyy muokkaamaan enemmän. Tuolit ovat siis anatomisesti aiempia paremmat, Reunanen toteaa.

“Voisin suositella näitä työtuoleja lämpimästi kaikille, jotka tekevät istumatyötä edes osan päivästä.”

HermanMillerin valmistamissa Mirra 2 -työtuoleissa on korkeussäätö sekä tuki lanneselälle. Istuinosaa saa kallistettua ja säädettyä reisien pituudelle sopivaksi – lisäksi istuinosan etuosaa voi laskea tai kohottaa. Tuolissa on myös keinumahdollisuus, ja selkänojan lukituksen voi poistaa, jolloin istumisessa on käytettävä enemmän keskivartalon lihaksia. Englund ja Reunanen ovat tyytyväisiä myös istuimen ja selkänojan verkkomateriaaliin, joka ei hiosta pidempäänkään istuttaessa. KT Interior on opastanut asiakkaita tuolien käytössä.

– Meillä oli keväällä tutustumispäivät Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Siellä yhdessä pisteessä oli tuoliesittelijä, joka pyysi meitä kokeilemaan tuolia ja esitteli sen säätömahdollisuuksia, Englund muistelee.

Tuolien moderni ulkonäkö sopii uuteen rakennukseen

Englund ja Reunanen kertovat kuulleensa kehuja uusista työtuoleista myös muilta työkavereiltaan. Ulkonäöltään modernit tuolit sopivat mainiosti uuteen hyvinvointikeskukseen.

– Voisin suositella näitä työtuoleja lämpimästi kaikille, jotka tekevät istumatyötä edes osan päivästä. Tuoli on tukeva, joustava ja hengittää hyvin, Englund tiivistää.

KT Interior Oy on erikoistunut valaistuksen ja tilanjaon ratkaisuihin, sekä toimitilojen kalustukseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi