Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Selänne Kultaranta Resortista: ”Täällä pääsee irti arjesta, vaikka olisikin työhommissa”

Kiekkotähti Teemu Selänne vierailee Kultaranta Resortissa pari kertaa vuodessa ja pitää paikkaa hyväntuulisena, monipuolisena ja toimivana. Naantalissa viihtyvät niin perheet kuin kaveriporukat, mutta Teemun mukaan lomakohde tarjoaa erinomaiset puitteet myös yrityksille.

Hyväntuulinen Teemu Selänne nojailee golfkärryihin viheriöllä Naantalin Kultaranta Resortissa. Aktiivinen kiekkoura on takana päin, mutta miehen vapaa-aika on jo täyttynyt muilla urheiluharrastuksilla.

– Nyt nautin elämästä ja teen kaikkea kivaa. Suomessa vietän vuodessa noin pari kuukautta kesäaikaan. Se aika on sellaista perheiden ja kavereiden tapailua ja kivoja harrastuksia, kuten golfia, tennistä ja veneilyä.

Golfia mies pelaa muun muassa Naantalissa. Teemu käy Kultaranta Resortissa pari kertaa vuodessa.

– On paljon kivoja kavereita, joiden kanssa tällaiseen paikkaan tulee mielellään ja viihtyy hyvin. Tämä on myös perheiden paikka, älyttömän kaunis ja paljon aktiviteetteja, hän kehuu.

Golf ja hyvä ilmapiiri vakuuttavat

“Vaikka tänne tulisi vain päiväksi pelaamaan, tuntuu että on lomalla. Ihmiset ovat lomafiiliksissä, ja koko paikka huokuu lomafiilistä. Asiakaspalvelu on miellyttävää.”

– Tulen tänne golfin takia. Vaikka tänne tulisi vain päiväksi pelaamaan, tuntuu että on lomalla. Ihmiset ovat lomafiiliksissä, ja koko paikka huokuu lomafiilistä. Asiakaspalvelu on miellyttävää. Täällä on hyviä, hymyileviä ja iloisia työntekijöitä, Teemu kertoo.

Hyväntuulinen ex-kiekkoilija arvostaa erityisesti sitä, että Kultaranta Resortissa asiakkaista pidetään henkilökohtaisesti hyvää huolta. Myös alueen loma-asunnot, satama ja ruokailu saavat kiitosta.

– Olemme tulleet tänne isommalla veneelläni pari kertaa. Satama on hieno, ja siellä on isot laiturit. Heineken House on huikea. Siellä on varmaan parhaimmat pitsat, mitä olen koskaan syönyt. Homma toimii, Teemu kiteyttää.

Irtiotto arjesta – vaikka arjen keskellä

“Väkisinkin tulee hymy huuleen, koska täällä on hyvä olla.”

Kultaranta Resortissa on jo vuosien ajan järjestetty Teemun luotsaama hyväntekeväisyysgolf, jonka ideana on kerätä rahaa vähävaraisille.

– Olemme saaneet Finnish Flashin tapahtumaan mukaan Suomen parhaimmat golffarit. Jokaiseen ryhmään menee aina yksi ammattilainen. Se on aikamoinen elämys normigolffarille, kun näkee, miten ammattilainen pelaa. Täällä golf-kenttä ei ole hirveän pitkä, mutta se on miellyttävä pelata, Teemu kuvailee.

Teemun mukaan Kultaranta Resort sopii mainiosti myös yritysten käyttöön.

– Täällä on idyllistä ja hyvät tilat, joissa pystyy pitämään vaikka seminaareja. Korostan sitä, että täällä pääsee irti arjesta, vaikka olisikin työhommissa. Sinusta pidetään hyvää huolta. Väkisinkin tulee hymy huuleen, koska täällä on hyvä olla, Teemu iloitsee.

Naantalissa sijaitseva vapaa-ajan kohde Kultaranta Resort tarjoaa monipuolisesti erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita, golfpalveluita, kokouspalveluita sekä ravintolapalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.