Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

KAS Asunnot vuokrasi Rannan perheelle viihtyisän kodin hyvällä asuinalueella

Paula Ranta asuu viisivuotiaan poikansa, yhdeksänvuotiaan tyttärensä sekä kahden kissan kanssa Rovaniemen Syväsenvaaran kaupunginosassa. 80 neliöisen parvekkeellisen kolmion on vuokrannut kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja välittävä KAS Asunnot. Perhe on viihtynyt niin kodissa kuin asuinalueella hienosti.

Rannan perhe päätyi juuri tähän asuntoon siksi, että talossa asui jo ennestään Paulan sisko ja äiti. Näin lastenhoitoapua ja seuraa on aina lähellä. Myös Syväsenvaara alueena viehätti.

– Tykkään siitä, että koti on rauhallisella alueella ja luonto on lähellä. Täällä ei ole liikenteen vilskettä. Isoin vaikutus arkeen on ollut oikeastaan se, että tytön koulumatka lyheni ihan huomattavasti, kun koulu on tuossa vieressä. Toinen on se, että kun tuo mummo asuu samassa talossa, niin on seuraa ja apua lähellä, Paula hymyilee.

Suositukset myös muille

“Kyllä voisin suositella KAS Asuntoja. Kokemuksemme ovat olleet positiivisia ja kaikki on tuntunut toimivan helposti. Kyllähän se tuntuu, että meillä on ruhtinaallisesti tilaa, ja kissatkin ilahtuivat, kun saivat parvekkeen, jossa ulkoilla.”

Erityistä kiitosta KAS Asunnot saa Paulalta yrityksen tarjoamasta asiakaspalvelusta. Lisäarvoa asumiseen tuo se, että asukkaiden mielipiteet otetaan huomioon.

– Palvelu on ollut tosi toimivaa ja minulla on sellainen tunne, että asumisviihtyvyyteen pystyy vaikuttamaan myös ihan asukkaana. Täällä on mahdollisuus perustaa asukastoimikunta vaikka joka taloon, ja niin mekin olemme tehneet.

Positiivisten kokemusten myötä KAS Asuntojen palveluja voi suositella myös muille.

– Kyllä voisin suositella KAS Asuntoja. Kokemuksemme ovat olleet positiivisia ja kaikki on tuntunut toimivan helposti. Kyllähän se tuntuu, että meillä on ruhtinaallisesti tilaa, ja kissatkin ilahtuivat, kun saivat parvekkeen, jossa ulkoilla, Paula naurahtaa lopuksi.

KAS vuokra-asunnot tarjoaa kohtuuhintaisia ja turvallisia vuokra-asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Kunta-asunnoilla on noin 8 000 vuokrakotia 30 eri paikkakunnalla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi