Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Isännöintialalla on ensiarvoisen tärkeää löytää hyvä kumppani”

”Luotettava, yhteistyökykyinen, kehittyvä”, kuvailee isännöitsijä Harri Åberg pitkäaikaista yhteistyökumppaniaan, Kuopion Putki & Säätöä.

Isännöintipalvelu Priimassa työskentelevä Harri Åberg on toiminut alalla toistakymmentä vuotta ja käyttänyt vuodesta 2006 lähtien Kuopion Putki & Säädön palveluja niin suunnittelu- kuin toteutusvaiheissa sekä erilaisissa remonteissa ja vuotovaurioissa.

Esimerkiksi Kuopiossa sijaitsevassa Asunto Oy Pajupankossa Putki & Säätö on hoitanut lämmönjakolaitteiston suunnittelun ja toteutuksen sekä linjansäätöventtiilien uusimiset.

– Oikeastaan he ovat toteuttaneet tänne kaiken tarvittavan, Åberg linjaa.

Koska yhteistyö Putki & Säädön kanssa on toiminut vuosikaudet hyvin, ostaa Isännöintipalvelu Priima lähes kaikki putkityöt ja lämmitysratkaisut sieltä. Pitkä yhteistyö takaa myös kustannustehokkuuden.

– Kustannustehokkuus syntyy siitä, että he tuntevat taloyhtiöt, he tietävät mitä vastaan tulee ja he pääsevät siksi suoraan asiaan. Heille ei tarvitse selittää samoja asioita moneen kertaan. Se on kustannustehokasta tietysti myös asiakkaallemme, Åberg lisää.

”Hommat on hoidettu kuten suunniteltu”

“Apu löytyy nopeisiin korjauksiin yleensä vuorokauden sisällä.”

Haasteet taloyhtiöissä syntyvät äkillisistä tapahtumista, jotka usein sattuvat juhlapyhien aikaan. Tuolloin päivystyksen pitää reagoida nopeasti.

– Hyvin harvoin Putki & Säädön kanssa on ollut sellaista ongelmaa, ettei pääsisi eteenpäin. Olisikohan 10 vuoden aikana yksi kerta, kun he eivät ole pystyneet vastaamaan huutoomme. Yleisesti hommat on aina hoidettu kuten suunniteltu, Åberg kiittelee.

Putki ja Säätö on pystynyt toteuttamaan töitä myös nopealla aikataululla.

– Apu löytyy nopeisiin korjauksiin yleensä vuorokauden sisällä. Suunnittelua vaativiin töihin toki menee kauemmin. Koskaan meillä ei ollut ongelmaa siitä, ettei oltaisi pysytty aikataulussa, Åberg painottaa.

Putki & Säätö pysyy ajan hermolla

“He ovat jopa edelläkävijöitä joissain asioissa ja heiltä tulee meille myös vinkkiä mitä missäkin pitäisi ruveta tekemään.”

Åberg kertoo havainneensa yli 10 vuoden yhteistyön aikana, että Putki ja Säätö pysyy alan kehityksessä mukana. Pian Priima ja Putki & Säätö lähtevät soveltamaan uutta vuotoihin tullutta tekniikkaa, millä tuodaan vuotojen hallintatekniikkaa kiinteistöihin.

– He pysyvät ajan hermolla ja heiltä löytyy nykyaikainen tieto. He ovat jopa edelläkävijöitä joissain asioissa ja heiltä tulee meille myös vinkkiä mitä missäkin pitäisi ruveta tekemään.

”Jos heidät laittaa töihin, hommat tulevat tehdyiksi”

Åberg korostaa, että kun isännöintialalla oikea kumppani on löytynyt, ei vaihtaminen tule heti mieleen.

– On ensiarvoisen tärkeää löytää hyvä kumppani. Meillä on Putki & Säädön kanssa luottamuksellinen suhde ja tiedämme, että jos heidät laittaa töihin, hommat tulevat tehdyiksi. Kun kumppanuus on hyvää ja vakiintunutta, ei sitä pienestä syystä lähdetä muuttamaan. Meillä ja asiakkaillamme ovat hyvät kokemukset, joten miksi särkeä hyvää kuviota, Åberg summaa.

Kuopion Putki & Säätö on LVI-alan yritys, joka on erikoistunut lämmitysratkaisuihin ja putkitöihin. Yritys tarjoaa palveluitaan niin kuluttajille kuin toisille yrityksille Kuopion alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi