Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Hyvin huolletulla kalustolla on hyvä tehdä töitä

Kurko-Koponen on Varkaudesta ponnistava, nyt jo koko Suomen alueelle levittäytynyt nostopalveluita tarjoava yritys. Yrityksen sloganina on ”nosta luuri, me nostamme loput.” Se kertoo aika hyvin toiminnan monipuolisuudesta.

– Kalustoa meillä on 90-tonnimetrisistä 200-tonnimetrisiin. Paljon tehdään työtä rakennusliikkeille ja teollisuuteen. Sieltä se leipä tulee, Mika Huupponen hymyilee.

Mika on toiminut Kurko-Koposella asennusnosturiauton kuljettana kohta kahdeksan vuoden ajan. Yrityksen palkkalistoille Mika päätyi entisen työkaverin suosituksesta.

Työkaverin suositus

– Entinen työkaveri oli ollut Kurko-Koposella jo jonkun aikaa, ja soitteli sitten minulle että täällä olisi nosturiautokuskin paikka vapaana. Hetken tuumittuani soitin sitten yritykseen, ja tässä sitä nyt on jo kahdeksan vuotta oltu, Mika muistelee.

Aiemmin Mika on tehnyt autokuskin hommia maansiirtoyrityksessä. Siellä ollessaan, entisen nosturiautokuskin eläköityessä Mika alkoi opettelemaan nosturin kanssa työskentelyä.

– Paras tapa tähän oppia on minun mielestä työn kautta. Koulusta toki saa hyvät perustiedot, mutta jos saat vaikka vanhemman kuskin neuvomaan työn ohessa, sillä oppii parhaiten, Mika pohtii.

Kurko-Koposella Mika on pitänyt työn monipuolisuudesta, ja siitä että kalusto on aina viimeisen päälle kunnossa. Vanhoilla autoilla ei tarvi ajella, Mikankin käyttämä kalusto on kahdeksan vuoden aikana uusittu jo kahdesti. Jos tulee öljyvuoto tai muu vika, ne hoidetaan heti kuntoon.

Puhtaat ja huolletut autot

– Meillä on täällä omat nimikkoautot. Se auttaa myös kaluston kunnossapidossa. Kuljettaja itse vastaa, että auto on puhdas, rasvattu ja huollettu keikalle lähtiessä. Toisaalta kuskilla on myös aina tiedossa, mistä luukusta löytyy mitäkin, Mika kertoo.

Mikan autona on viisiakselinen Scania 90-tonnimetrin Hiabilla. Auto on pari vuotta vanha ja kiiltää edelleen lähes kuin uusi, vaikka auto on kovassa työkäytössä. Hallin pihamaalla vastaavia tyylikkäitä autoja on useampia. 

– Meillä on täällä aika nuoria työkavereita ja hyvä yhteishenki. Osan kanssa tehdään juttuja yhdessä työajan ulkopuolellakin, Mika kertoo.

Työntekijät ovat yrityksen käyntikortti

Esimiesten kanssa Mika on pärjännyt hyvin. Vapaata saa halutessaan, ja asiosta voi neuvotella. Työpäivät usein venyvät, ja ylityökorvaukset hoidetaan hyvin. Käytössä on myös työaikapankki, jolloin ylityöt voi pitää vapaana myöhemmin. 

Nosturiautokuskin tärkeimmiksi ominaisuuksiksi Mika listaa rauhallisuuden ja sen, että tulee kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Työmaalla ollessaan pitää pystyä kommunikoimaan työmaan muiden henkilöiden kanssa ja toimimaan heidän kanssa yhdessä.

– Kyllä Kurko-Koposta voi suositella työpaikaksi. Täällä pidetään kuskista ja kalustosta huolta, ja työ on monipuolista ja joustavaa. Työ itsessään on mukavaa joka päivä. Se on varmasti se tärkein millä jaksaa, Mika päättää.

Kurko-Koponen Oy:llä on kattava valikoima eri nostotehoisia asennusnosturiautoja, mobiilinostureita, teollisuusnostureita sekä mininostureita ja niiden lisävarusteita. Kurko-Koposelta saat oikean kaluston, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.