Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Katon puhdistus ja torjuntakäsittely lisäävät katon elinikää

Jani Markkanen omistaa vuonna 2006 rakennetun omakotitalon Säynätsalon Karkaussaaressa. Kun talon myyminen alkoi tulla ajankohtaiseksi, hän päätti laittaa myös katon myyntikuntoon. Katon puhdistamisen ja suojaamisen toteutti LA Kattohuolto Oy.

Markkanen huomasi puhdistuksentarpeen itse käydessään keväällä tarkastamassa katon kuntoa. Naapurustossa oli tehty jo aiempina kesinä kattohuoltoja saman ikäisiin taloihin.

– LA Kattohuolto kävi tekemässä meille tiilikaton puhdistuksen. Lisäksi he laittoivat suoja-aineen siihen päälle, jotta katto sai lisää elinikää, Markkanen kertoo.

Katto näyttää paremmalta

Katon ulkonäön parantamisen lisäksi kasvustontorjuntakäsittely tuo myös turvallisuudentunnetta.

– Katto näyttää jo nyt paljon paremmalta kuin ennen huoltoa, vaikka paras lopputulos tulee vasta vuoden tai kahden päästä suoja-aineen vaikuttaessa, Markkanen mainitsee.

Katon ulkonäön parantamisen lisäksi kasvustontorjuntakäsittely tuo myös turvallisuudentunnetta. Markkasen mukaan LA Kattoturva tarjoaa työlleen hyvän takuun, mikä lisää luottamusta siihen, että katto on varmasti kunnossa.

– Talo on kuiva sekä yltä että päältä. Se on tärkeä asia, Markkanen toteaa.

Myyjät onnistuivat erinomaisesti

Markkasen mieleen jäi yhteistyöstä erityisesti LA Kattohuollon myyjien onnistuminen. Markkanen tekee itsekin myyntityötä, joten hän tiedostaa myyntivaiheessa onnistumisen tärkeyden. Hän ei kuitenkaan tahdo väheksyä kattohuollon laatua tai tasoa, jolla turvallisuus huomioitiin toteutuksen aikana.

– Yhteenvetona voin sanoa, että kaikki myynnistä toteutukseen meni sujakasti, Markkanen tiivistää.

LA Kattohuolto on valtakunnallinen yritys, joka huoltaa niin tiili-, pelti- kuin huopakatot ympäri Suomen. Huoltotoimenpiteiden tavoitteena on pidentää katon käyttöikää.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi