Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Haaveiden koti Lammi-Kivitalosta

Lammi-Kivitalo toteutti espoolaisen nelihenkisen perheen haaveen uudesta kodista. Perheen koti on arkkitehdin suunnittelema ja Lammi-Kivitalon toteuttama kivitalo, joka valmistui vuonna 2015. Rakennusprojekti onnistui hyvin, ja lopputulos on toimiva. Asukkaat ovat viihtyneet kodissaan hyvin.

Rakennusprojekti sai alkunsa perheen kasvavien lapsien tarpeista, kun aiempi talo alkoi käydä kokonsa puolesta liian pieneksi. Sopivaa tonttia etsittiin pitkään, yhteensä noin kahden vuoden ajan. Kun sopiva tontti viimein löytyi rauhalliselta alueelta ja läheltä merta, alkoi uuden talon suunnittelu nopeasti.

– Lapsemme olivat kasvamassa, ja lähdimme hakemaan aiempaa isompaa vaihtoehtoa. Päädyimme rakentamaan kokonaisuudessaan vähän reilun 200 neliön talon, joka on kahdessa kerroksessa, perheen isä kertoo.

Kivitalo on jykevä ja säilyy hyvännäköisenä jatkuvasti

“Kivitalo luo ryhdikkään fiiliksen ja on kesällä viileä sekä talvella lämmin”

Aiempi, mutta kooltaan pienempi talo oli ollut myös Lammi-Kivitalon toteuttama. Perhe oli ensimmäisen rakennusprojektinsa jälkeen todella tyytyväinen Lammi-Kivitalon toimintaan, eikä uuden talon toimittajan valinta ollut vaikea.

– Kivitalot ovat jykeviä ja pitävät hyvin ääntä. Niiden asumiskustannukset ovat järkevät, ja ulkopinnat melko huoltovapaat. Pinnat pysyvät hyvännäköisenä jatkuvasti. Kivitalo luo ryhdikkään fiiliksen ja on kesällä viileä sekä talvella lämmin, perheen isä summaa.

– Päädyimme Lammin kokonaisvaltaiseen toimitukseen, johon kuului rakennesuunnittelu ja vaippa, eli seinät, katto, ovet ja ikkunat. Sisätyöt tulivat erikseen. Rakennesuunnittelu on yksi tärkeimmistä asioista, kun lähdet taloa rakentamaan, hän sanoo.

Joustavaa palvelua hyvällä konseptilla

“Tuli kiva fiilis siitä, että he olivat tosissaan ja välittivät siitä, että heidän tuotteestaan tulisi hyvä”

Talo suunniteltiin yhdessä arkkitehtitoimisto Sankarin kanssa nelihenkisen perheen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Arkkitehdin kanssa käytettiin paljon aikaa siihen, että valmiiseen kotiin saataisiin mahdollisimman toimivat tilat. Rakennusprojekti vei yhteensä noin 10 kuukautta.

– Jokaiselle perheenjäsenelle piti löytyä sopivan kokoiset huoneet. Yhteisiä tiloja oli myös oltava riittävästi. Tykkäämme siitä, että on iso keittiö ja iso ruokatila. Vieraita käy paljon ja vietämme paljon aikaa yhdessä, usein ruokaa laittaen. Silloin on hyvä, että tilat ovat toimivat ja riittävän tilavat.

– Lammilta sai hyvän konseptin ja pakettiohjeet, joiden mukaan edetä. Jos jotain tilattiin, niin kaikki tuli juuri silloin kun oli sovittu. Kaikki toimi mielettömän hyvin. Heidän kansionsa on erittäin toimiva. Sen kun antoi rakentajille käteen ja sanoi, että näillä ohjeilla saa suorittaa, niin alkoi tapahtua, perheen isä sanoo.

– Saimme Lammilta jo heti alkuvaiheessa joustavaa ja hyvää palvelua. He auttoivat paljon sellaisissakin asioissa, mitkä eivät heille varsinaisesti kuuluneet. Myös rakennusurakan aikana oli kiva huomata, että he tulivat paikan päälle katsomaan, miten projekti etenee. Tuli kiva fiilis siitä, että he olivat tosissaan ja välittivät siitä, että heidän tuotteestaan tulisi hyvä, hän kiittelee.

Haaveesta totta

“Ei ole sellaista asiaa, minkä haluaisimme tehdä toisin. Olemme todella tyytyväisiä”

Perhe kokee, että uusi koti on kokonaisvaltaisesti onnistunut. Lopputulokseen voi olla tyytyväinen vielä kahden vuoden asumisen jälkeenkin. Perhe piti rakennusaikana myös blogia, joka kantoi nimeä “Haaveita ja Sankareita.” Haaveet viittasivat toiveisiin uudesta kodista, ja sankarit arkkitehtiin sekä rakentajiin.

– Sankarit tekivät sen duunin. Kiitos siis kaikille rakentajille! Haaveesta tuli myös totta. Ei ole sellaista asiaa, minkä haluaisimme tehdä toisin. Olemme todella tyytyväisiä, perheen isä kiteyttää.

– Talo on lämminhenkinen. Aina kun tulen kotiin, tulen iloiseksi. Aamulla kun herää ja katsoo merelle, niin kyllähän se on ihan mahtava fiilis, hän hymyilee.

Lammi-Kivitalot on täyden palvelun kivitalorakentaja, joka panostaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi ainutkertaiseen asiakaskokemukseen. Asiakas saa Lammi-Kivitaloilta yksilöllisen kivitalon yhdeltä kumppanilta joka hoitaa projektin alusta loppuun asti. Lammi-Kivitalot on useana vuonna peräkkäin valittu RTS:n tutkimuksessa Suomen laadukkaimmaksi talomerkiksi sekä luotettavimmaksi kivitalovalmistajaksi. Lammi-Kivitalot on osa Lammin Betoni -konsernia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.