Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Esko Keskitalo: ”Lämpöpartion pojat olivat hyvin innokkaita, osaavia ja erittäin ahkeria”

Oululainen Esko Keskitalo asuu Jäälissä vuonna 1975 valmistuneessa omakotitalossa. Aiemmin täysin öljylämmitteinen talo lämpenee nyt pääosin ilma-vesilämpöpumpun avulla, jonka Lämpöpartio asensi syksyllä vuonna 2016. Asennuksen yhteydessä sovittiin myös lämpöverkkoremontin toteutuksesta seuraavana keväänä.

Talo sijaitsee Eskon mukaan hyvällä paikalla lähellä palveluita sekä hyviä ulkoilumaastoja. Asuinnelitöitä on melkein 200. Esko on asunut Jäälissä nyt noin 20 vuotta. Aiemmin talo lämpeni pelkällä öljyllä, josta Esko halusi kuitenkin päästä eroon.

– Öljy ei ole enää niin nykyaikainen tapa. Hinnastakaan ei tiedä, miten se muuttuu. Nythän se on aika alhaalla, mutta parhaimmillaan se on ollut yli euron per litra ja näinkin isoon taloon sitä tahtoo kulua. Halusimme luopua öljystä, koska vaihtoehtoja on olemassa, Esko sanoo.

Asiantuntevaa palvelua

Esko päätyi ilma-vesilämpöpumppuun sen toimintaperiaatteen sekä asennuksen vaivattomuuden vuoksi. Työtä suunniteltiin yhdessä Lämpöpartion kanssa. Esko kokee saaneensa Lämpöpartiolta kattavat tiedot valintansa pohjalle. Öljylämmitys päätettiin jättää ilma-vesilämpöpumpun rinnalle kovimpien pakkasten varalle.

– Lämpöpartiolta soitettiin ja sovimme tapaamisen. Meillä vierähti puoli päivää, kun suunnittelimme näitä asioita ja neuvottelimme. Se oli hyvin asiantuntevaa, sain ne tiedot mitä tarvitsin ja hyvin perusteellisesti. Se helpotti valinnan tekemistä, Esko kuvailee.

– He aloittivat viime syksynä ilma-vesilämpöpumpun asennuksella. Siinä yhteydessä huomattiin, että olisi syytä vaihtaa myös patterit ja putket, koska ne olivat tulleet tiensä päähän. Ikäähän niillä oli jo yli 40 vuotta, hän jatkaa.

”Öljyn kulutus on aivan minimaalista”

Ilma-vesilämpöpumpun asennus vei yhden päivän ja lämpöverkkoremontti noin kaksi päivää. Pattereita vaihdettiin yhteensä 15 kappaletta. Eskon mukaan Ilma-vesilämpöpumppu on asennuksen jälkeen toiminut sovitusti. Ensimmäisen talven aikana oli öljylämmitys toiminnassa vain noin 10 päivän ajan. Ilma-vesilämpöpumppu on vaikuttanut merkittävästi öljyn kulutukseen.

– Täytyy olla tyytyväinen siihen, että öljyn kulutus on aivan minimaalista. Nyt on säiliö täynnä ja varmasti piisaa monta vuotta tällaisella kulutuksella, kun vain sydäntalvella joskus käyttää, Esko summaa.

Joutuisaa työskentelyä asiakkaan mielipiteet huomioiden

Lämpöpartion työskentelyä Esko kuvailee joutuisaksi. Suunnittelu ja suunnitelmien toteutus tehtiin perusteellisesti. Erityistä kiitosta Lämpöpartion työntekijät saavat siitä, että he ottivat aina huomioon myös asiakkaan mielipiteet.

–  Lämpöpartion pojat olivat hyvin innokkaita, osaavia ja erittäin ahkeria. He aina kysyivät meidän mielipiteitämme, että miten edetään, Esko sanoo.

– Toiminta oli hyvin asiantuntevaa ja suunnittelu perusteellista, Esko kiteyttää.

Lämpöpartio tarjoaa erilaisia ratkaisuja energiansäästöön.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.