Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Jyrki Perämäki: “Jos haluat parhaan ratkaisun, ota Lämpöpartiolta!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Minna ja Jyrki Perämäki asuvat vuonna 1993 rakennetussa paritaloasunnossa Jyväskylässä. Perämäet olivat jo tovin pohtineet energiaratkaisuja suoran sähkölämmityksen rinnalle. Lämpöpartio kuunteli pariskunnan toiveet, esitti ratkaisun ja toteutti asuntoon nykyaikaisen energiajärjestelmän.

– Tämä on 120 neliöinen, korkea ja ylös asti auki oleva asunto, joka on energiataloudellisesti vähän haastava. Aloimme miettiä vaihtoehtoja suoran sähkön rinnalle, Jyrki kertoo.

Kun Jyrki alkoi tutkia asiaa tarkemmin, hän valitsi muutaman toimittajan ja tutustui erilaisiin vaihtoehtoihin. Yksi vaihtoehdoista oli Lämpöpartio, jota myös Jyrkin veli suositteli omien kokemustensa pohjalta.

– Velipoika Saarijärvellä oli hankkinut Lämpöpartiolta tuotteita. Tämä oli sinänsä aika hyvä referenssi, kun hän kertoi, että kaikki meni juuri, kuten pitikin.

“Lämpöpartion toiminnassa ei ollut kyllä mitään huomautettavaa. Ammattimaista asennusta ihan alusta loppuun asti – kaikki meni ihan nappiin!”

Lämpöpartio tarjosi ratkaisu

Lämpöpartio vakuutti Jyrkin tarjoamalla alusta saakka ratkaisua asiakkaan haasteisiin. Jyrkin mukaan liikkeelle lähdettiin suunnittelemalla käyttöveden lämmitys, joka lohkaisee ison osan sähköstä. Tämän rinnalle valittiin tehokas lämmitysratkaisu talon alakertaan.

– Ensin kuunneltiin asiakasta ja mietittiin yhdessä, mikä voisi olla tähän asuntoon paras ratkaisu. Sitten näitä tarjottiin kokonaisratkaisuna meille.

– Meille toimitettiin samalla kertaa nykyaikainen ilmalämpöpumppu, tyhjiöputkikeräimet ja hybridivaraaja. Entinen varaaja oli jo 20 vuotta vanha ja olisi pitänyt vaihtaa joka tapauksessa, joten investointi oli sikälikin järkevä.

“Sähkönkulutus pieneni välittömästi”

Uudessa energiaratkaisussa alakertaan asennettu ilmalämpöpumppu hoitaa talon lämmityksen, kun taas käyttövesi lämmitetään pääosin katolle asennettujen tyhjiöputkikeräinten tuottamalla energialla uudessa hybridivaraajassa.

– Katolle paistaa aurinko koko päivän jostain kulmasta. Hybridivaraajassahan on sähkö toki koko ajan varalla, mutta mitä olen asiaa seurannut, en ole huomannut, että veden lämmitykseen olisi enää sähköä käytetty.

– Tyhjiöputkikeräimet ovat siinä mielessä aurinkopaneeleja paremmat, että ne eivät vaadi suoraa auringonpaistetta. Tyhjiöputkikeräimet eivät myöskään vie niin paljoa tilaa ja ovat tarvittaessa laajennettavissa helposti, Jyrki kertoo.

“Toimitus sujui erittäin mallikkaasti!”

Jyrki on tyytyväinen Lämpöpartion toimintaan asennusten aikana. Asiat sujuivat suunnitelmien mukaan, ja Lämpöpartio piti Perämäet jatkuvasti ajan tasalla siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

– Lämpöpartion toiminnassa ei ollut kyllä mitään huomautettavaa. Ammattimaista asennusta ihan alusta loppuun asti – kaikki meni ihan nappiin, Jyrki kiittelee.

– Asentajat olivat viimeisen päälle. He tekivät, kuten oli sovittu – ja asenne heillä oli kunnossa! He halusivat tehdä kaiken niin, että odotukset ylittyvät. He miettivät ja ehdottivat, miten asennukset saataisiin tehtyä parhaalla mahdollisella tavalla.

– Jos haluat parhaan ratkaisun, ota Lämpöpartiolta, Jyrki sanoo lopuksi.

Lämpöpartio tarjoaa erilaisia ratkaisuja energiansäästöön.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.