Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Globaali toimintaympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia

Tuomo Sippola työskentelee Landis+Gyrin Jyväskylän toimipisteellä User Experience Specialistina. Tuomo tekee töitä globaalissa ympäristössä toimien tuotekehityksessä käyttäjän äänenä. Kansainvälisesti ympäri maailmaa toimiva yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet monenlaiseen urakehitykseen niin Suomessa kuin ulkomailla.

– Landis+Gyristä tulee monelle mieleen perinteisesti sähkömittarivalmistaja. Sanoisin kuitenkin, että tänä päivänä olemme enemmän ohjelmistotalo. Teemme älykkäitä energianmittausjärjestelmiä ja niiden hallintajärjestelmiä, Tuomo kertoo.

Käyttäjän ääni teknisessä ympäristössä

Käytännössä Tuomo vastaa siitä, millaista käyttöliittymädesignia Landis+Gyrin tulevaisuuden tuotteissa käytetään. Hän pyrkii siihen, että käytettävyys ja käyttäjäkokemus ovat parasta mahdollista.

“Täällä on monipuoliset mahdollisuudet edetä ja edustettuna ovat monet eri alat ja ammatit.”

– Työlläni on minulle iso merkitys, koska saan tehdä juuri sitä työtä, mitä olen aina halunnut tehdä. Työni vastaa koulutustani ja taustaani. Olen aina halunnut tehdä töitä ihmisten kanssa ja ihmisille, Tuomo sanoo.

– Tehtäväni on olla tässä teknisessä ympäristössä se ihmisen ääni. Olen käyttäjän ääni tuotekehityksessä ja suunnittelussa.

”Mielestäni parasta tässä työssä on kansainvälisyys”

Tuomo on omien sanojensa mukaan aina tykännyt tehdä töitä globaalissa ympäristössä. Se onkin yksi iso syy siihen, miksi hän haluaa työskennellä Landis+Gyrillä. Yritys toimii ympäri maailman ja toimipisteitä on muun muassa USA:ssa, Euroopassa, Intiassa ja Australiassa. Kansainvälinen toiminta tarjoaa myös hyviä mahdollisuuksia monenlaiseen urakehitykseen.

– Meiltä on täältä muuttanut ihmisiä esimerkiksi USA:han töihin joko väliaikaisesti tai vakituisesti. Erilaisia urakiertomahdollisuuksia siis on, Tuomo toteaa.

– Mielestäni parasta tässä työssä on kansainvälisyys. Tykkään siitä todella paljon. Meillä on täällä Jyväskylässä paikallisestikin työntekijöitä monesta eri kansallisuudesta.

– Tämä on kyllä huipputyöpaikka, jos vähänkään kiinnostaa esimerkiksi kansainvälinen toimintaympäristö. Täällä on monipuoliset mahdollisuudet edetä ja edustettuna ovat monet eri alat ja ammatit, Tuomo summaa.

Landis+Gyr suunnittelee ja valmistaa etäluentajärjestelmiä ja etäluettavia energiamittareita sähkön, kaukolämmön ja -kylmän, kaasun sekä veden mittaukseen. Yritys tarjoaa lisäksi etäluennan operoinnin ja ylläpidon myös palveluna.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi