Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Monipuolisia tehtäviä voimakkaasti kehittyvällä alalla

Mari Morko työskentelee Landis+Gyrin Jyväskylän toimistolla e-learning – sisältöjen tuottajana. Landis+Gyr tuottaa energiahallintaan ja etäluentaan liittyviä palveluita ja tuotteita. Parasta työssä ja Landis+Gyrillä työskentelyssä on hänen mielestään monipuolisuus sekä joustava työkulttuuri.

Mari aloitti Landis+Gyrillä vuonna 2003. Aiemmin kieliä opiskellut Mari toimi aluksi teknisenä kirjoittajana, kunnes päätyi opiskelemaan insinööriksi. Nyt hän työskentelee training-organisaatiossa e-learning -sisältöjen tuottajana.

– Käytännössä tuotan sähköisiä koulutusmateriaaleja sekä sisäiseen käyttöön että asiakkaiden tuotekoulutuksiin, Mari summaa.

”Työssäni parasta on mielestäni sen monipuolisuus”

Landis+Gyrin työkulttuuri on Marin mukaan joustava. Työajat ovat liukuvat ja ihmisillä on vapaus sovittaa elämänsä yhteen työn kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että työntekijä voi töissä ollessaan käyttää kaikki mahdolliset resurssinsa kehittämiseen.

“Työpaikkana Landis+Gyr on vakaa, mutta kuitenkin myös joustava.”

– Työssä etenemistäni on auttanut se, että Landis+Gyr on tukenut opiskelun ja työn yhdistämistä. Pystyin pitämään opintovapaata. Siltä palattuani keskustelimme HR:n ja esimieheni kanssa siitä, mitä minä haluaisin tulevaisuudessa tehdä ja mitä firmalla olisi tarjota, Mari kertoo.

– Työssäni parasta on mielestäni sen monipuolisuus. Pääsen yhdistelemään kahta taustalla olevaa, hyvin erilaista koulutustani sekä yksikköjemme tietotaitoa ja välittämään sitä asiakkaillemme, Mari toteaa.

Mielenkiintoinen ja voimakkaasti kehittyvä ala

Mari kokee, että Landis+Gyr on työpaikkana monipuolinen. Ala on hänen mielestään mielenkiintoinen sekä voimakkaasti kehittyvä. Vanhoista järjestelmistä ollaan siirtymässä uusiin, automaattisiin ratkaisuihin. Muutos tuottaa myös paljon työtä.

– Toivoisin tulevien työkavereideni olevan uteliaita, joustavia ja tulevaisuuteen suuntautuneita ihmisiä. Työpaikkana Landis+Gyr on vakaa, mutta kuitenkin myös joustava, Mari kertoo.

– Voin suositella Landis+Gyriä työpaikkana, hän kiteyttää.

Landis+Gyr suunnittelee ja valmistaa etäluentajärjestelmiä ja etäluettavia energiamittareita sähkön, kaukolämmön ja -kylmän, kaasun sekä veden mittaukseen. Yritys tarjoaa lisäksi etäluennan operoinnin ja ylläpidon myös palveluna.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi