Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Antti Maula, Laaksolan Ratsutila: ”Voin lämpimästi suositella Landtekin hallia”

Antti Maula ja hänen vaimonsa vastaavat Kangasalan Laaksolan Ratsutilan ratsastuskoulun toiminnasta. Vuonna 2015 ratsutila hankki Landtekilta pressuhallin käyttämänsä hevosauton suojaksi. Kahden vuoden käytön jälkeen on halli edelleen kuin uusi.

– Tilan tarvettahan on aina paljon ja katon alusta ei voi olla koskaan liikaa. Me maalasimme ja muutenkin fiksasimme hevosautomme vuonna 2015 ja silloin tuli tarvetta uudelle katokselle, Antti Maula muistelee.

Sopiva malli löytyi valmiista valikoimasta

Erilaisia hallivaihtoehtoja selviteltiin ja tutkittiin paljon. Maula kävi katsomassa muutamaa eri vaihtoehtoa. Landtekin halli vaikutti hänen mielestään kaikkein kestävimmältä. Materiaalivalinnat olivat sellaiset, että ne kestäisivät varmasti talvellakin.

– Landtekin valikoimista löytyi suoraan meille sopiva malli kooltaan ja mitaltaan. Halli on 6m x 12m ja siinä on korotettu oviaukko, joka on 4,8 metriä korkea. Korkea hevosautokin mahtuu siitä sisälle, Maula sanoo.

”Asennus itsessään oli hyvin helppo”

“Halli tuli nopeasti ja kaikki toimi oikein hienosti”

Sopivan mallin löydyttyä Maula pyysi Landtekilta tarjouksen ja sopi noutavansa sekä pystyttävänsä hallin itse. Pystytyksessä oli mukana Maulan lisäksi yksi työmies. Kahdelta työmieheltä pystytys vei yhteensä kaksi noin työpäivää. Pohjatyöt oli tehty valmiiksi etukäteen.

– Landtekin puolesta homma hoitui oikein hyvin. Pyysimme sähköpostilla tarjoukset ja sovimme noudot. Halli tuli nopeasti ja kaikki toimi oikein hienosti, Maula summaa.

– Asennus itsessään oli hyvin helppo, se ei vaatinut mitään erikoistyökaluja tai muutakaan. Hallipaketin mukana tulivat todella hyvät ohjeet, joissa oli kuvat. Kun hetken aikaa katselee niitä osia, niin ymmärtää kyllä, että miten halli pystytetään. Ainoa isompi työ oli se, kun pressu vedettiin päälle, Maula kuvailee.

Kahden vuoden käytön jälkeen edelleen kuin uusi halli

Halli on ollut käytössä nyt noin kaksi vuotta. Talvisin hallin katolle ei pääse kasautumaan lumikuormaa, vaan lumi valuu kaarihallin katolta alas. Myös hallin reunojen liepeet ovat niin pitkät, ettei sisälle pääse edes tuiskulumi. Maulan mukaan halli pysyy hyvässä kunnossa ilman sen suurempia toimenpiteitä. Myös käytettävyys on hänen mielestään erittäin helppo.

– Halli on ollut pystyssä vuoden 2015 elokuusta. Se on pelittänyt todella hyvin. Kerran olen joutunut vanttiruuvit kiristämään, että pressut ovat kiristyneet uudelleen. Mitään muuta huoltoa ei ole tarvinnut tehdä, Maula kertoo.

– Minulla oli vähän sellainen kuva pressuhalleista, että kun talvi tai kaksi menee, niin ne lepattavat tuulessa ja lumi painaa ne kasaan. Tämä on kuitenkin edelleen niin kuin pakasta vedetty, Maula iloitsee.

– Voin lämpimästi suositella Landtekin hallia. Siinä on hinta-laatusuhde ihan varmasti kohdallaan ja se on erittäin kestävä halli, Maula päättää.

Klapisäkit, suojapeitteet sekä pressuhallit alan johtavalta asiantuntijalta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi