Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Pintamateriaalit lattiasta kattoon oman maun mukaan

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Sini ja Henri Hokkanen sekä heidän poikansa Hermanni muuttivat Laukaaseen Laperan rakentamaan paritaloon alkuvuodesta 2016. Yksi asunnon valintaan vaikuttaneista tekijöistä oli se, että Sini ja Henri pääsivät vaikuttamaan asunnon pintamateriaalien valintaan aina lattiasta kattoon saakka. Perhe on viihtynyt uudessa ja omannäköisessä kodissaan hyvin.

– Asuimme aiemmin rivitalokolmiossa ja aloimme kaivata lisää tilaa. Etsimme uutta asuntoa pyöreästi noin vuoden ajan, Sini ja Henri muistelevat.

“Pääsimme vaikuttamaan ja valitsemaan lattiasta kattoon kaikki. Se oli yksi syy, miksi tämä houkutteli.”

Aluksi uutta asuntoa etsittiin internetin välityksellä Jyväskylän keskustan lähettyviltä. Kun sopivia kohteita ei kuitenkaan oikein löytynyt, laajensivat Sini ja Henri hakualuetta.

– Viime vuoden loppupuolella myimme edellisen asuntomme. Sitten löytyi tämä. Rakennus oli siinä vaiheessa, että pinnat ja kalusteet oli asentamatta. Pääsimme vaikuttamaan ja valitsemaan lattiasta kattoon kaikki. Se oli yksi syy, miksi tämä houkutteli, Sini muistelee.

Kanarialta uuteen kotiin

Kaupat asunnosta tehtiin marraskuussa 2015 ja loppuvuodesta perhe muutti pois aiemmasta asunnostaan. Tammikuun perhe vietti Kanarialla ja sinä aikana myös asunto valmistui siten, että helmikuun alussa pääsivät Sini, Henri ja Hermanni muuttamaan. Suurin osa ostoprosessiin liittyvistä asioista hoidettiin välittäjän kanssa. Joissakin asioissa oli perhe kuitenkin yhteydessä suoraan Laperaan ja joihinkin toimittajiin.

– Meillä oli aika hyvä välittäjä ja paljon enemmän asioita hoidettiin hänen kauttaan. Laperan osalta kiinni saaminen oli välillä vähän hankalaa, mutta hyvin kaikki kuitenkin hoitui. Ja kokonaisuudessaan meidän ei lopulta tarvinnut olla heihin kovin paljoa yhteyksissä, kun kaikki oli päätetty ja sävelet selvät, Henri kertoo.

Pintamateriaalit lattiasta kattoon oman maun mukaan

“Laperan työn jälki on hyvää. Kaikki pinnat ja muut on tehty fiksusti ja siististi.”

Vaikka Sini ja Henri joutuivatkin tekemään materiaalivalinnat kauppojen tekemisen jälkeen nopealla aikataululla rakennuksen edetessä, ovat he jälkikäteen olleet tyytyväisiä omiin ratkaisuihinsa. 96 neliön ja neljän huoneen sekä keittiön kokonaisuus pitää sisällään muun muassa ison kodinhoitohuoneen sekä yhtenäisen, avaran olohuoneen ja keittiön. Sini kiittää Laperaa siististä työn jäljestä.

– Hirveästi ei mietintäaikaa siinä vaiheessa ollut, mutta tyytyväisiä ollaan omiin ratkaisuihin kyllä, Sini summaa.

– Laperan työn jälki on hyvää. Kaikki pinnat ja muut on tehty fiksusti ja siististi.

“Olemme viihtyneet hyvin, valittamista ei ole!”

Perhe on viihtynyt niin uudessa kodissaan kuin myös sitä ympäröivällä rauhallisella alueella. Lähistöltä löytyvät myös hyvät lenkki- ja hiihtomaastot, metsää sekä järvi.

– Alueella asuu paljon muitakin lapsiperheitä, eikä Hermannilla ole pitkä matka kaverin luokse leikkimään. Olemme viihtyneet hyvin, valittamista ei ole! Hyvä, että saimme nämä lenkkipaikat sekä järven ja metsän lähelle. Tämä on rauhallista ja kivaa aluetta, Sini ja Henri summaavat.

Lapera, eli Laukaan perustus- ja rakennuspalvelu Oy valmistaa korkealaatuisia rivi- ja paritaloja avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaiset maanrakennustyöt ja betonivaluperustukset ensisijaisesti Keski-Suomen alueella.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi