Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Helppoa asumista hyvällä sijainnilla

Karl Engelvuori opiskelee kauppatieteitä Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Hän asuu Lappeenrannan opiskelija-asuntosäätiö LOASin asunnossa. LOASilla asuminen on Karlin mukaan helppo ratkaisu. Vuokralaisen käytössä ovat muun muassa pesutupa, internet sekä erillinen rantasauna.

Karl muutti Helsingistä Lappeenrantaan vuonna 2015, kun hän pääsi opiskelemaan kauppatieteitä. Nyt hän on kolmannen vuoden opiskelija.

– Tavoitteenani on saada kandi syksyllä kasaan ja sitten menoksi, Karl kertoo.

Helppo ratkaisu

Lappeenrantaan muuttaessaan LOASin tarjoamat asunnot olivat Karlille hänen omien sanojensa mukaan oikeastaan ainoat varteenotettavat vaihtoehdot. Hän oli kuullut Lappeenrannassa opiskelevilta kavereiltaan hyviä kokemuksia LOASilla asumisesta.

– He kertoivat, että se olisi helppo ratkaisu. Eri kohteita oli myös helppo vertailla, Karl sanoo.

– Asunnon hakuprosessi oli aika yksinkertainen. Lähetin hakemuksen ja otin yhteyttä LOASin toimistoon. Sieltä minulle kerrottiin, millainen jonotustilanne sillä hetkellä oli ja miten prosessi etenisi, Karl muistelee.

“Olen tykännyt asua tässä Timpassa”

Nyt Karl asuu LOASin kampusalueella sijaitsevassa Timppa-kohteessa. Hänen asuntonsa on 25-neliöinen yksiö, jossa hän on asunut pian yhteensä kolme vuotta. Asunnosta avautuvat näkymät suoraan Saimaalle.

– Olen tykännyt asua tässä Timpassa. Tämä oli minun ensisijainen kohteeni, koska tykkään asua yliopiston ja Saimaan lähellä, Karl toteaa.

– Pohjaratkaisu on minusta aika toimiva. Enhän minä paljon enempää tilaa tarvitse. Tämä 25 neliötä riittää minulle oikein mainiosti. Näköala on sitten pelkkää plussaa, Karl jatkaa hymyillen.

Asiat hoituvat nopeasti

“Olen tyytyväinen. Asunnossa toimii kaikki, sijainti on hyvä ja vuokrataso alhainen.”

Asunnon vuokraan kuuluvat myös pesutuvan käyttö sekä internet. Lisäksi vuokralainen voi halutessaan varata käyttöönsä erillisen rantasaunan. Nämä ovat Karlin mielestä kaikki hyvää plussaa.

– Parasta on se, että asiat hoituvat. Jos on tarvinnut esimerkiksi jotakin huoltoa tai muuta vastaavaa, niin asia on tultu hoitamaan kuntoon todella nopeasti sen jälkeen, kun siitä on laittanut LOASille viestiä, Karl kiittelee.

– Olen tyytyväinen. Asunnossa toimii kaikki, sijainti on hyvä ja vuokrataso alhainen, Karl summaa.

Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö LOAS on kaikkien Etelä-Karjalassa opiskelevien asuntoyhteisö. LOAS tarjoaa laadukkaita ja edullisia opiskelija-asuntoja yli 3000 opiskelijalle Lappeenrannassa oppilaitosten läheisyydessä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi