TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jakub Vacuska: Minut on otettu hyvin vastaan

Tšekeistä kotoisin oleva Jakub Vacuska vieraili Suomessa ensimmäisen kerran noin seitsemän vuotta sitten jääkiekkoharrastuksensa kautta. Luonnonläheinen Jakub ihastui Suomen luontoon ja aloittikin pari vuotta myöhemmin eräopaskoulun Kurussa. Nyt Jakub asuu suomalaisen vaimonsa kanssa Kärsämäellä ja aloitti hiljattain työt LapWallilla.

Hiljattain työt LapWallilla aloittanut Jakub työskentelee tuotannon työntekijänä. Talorakentamista ja -remontointia niin kotimaassaan kuin Suomessakin harrastanut Jakub kuuli yrityksestä tuttavaltaan.

– Yksi meidän Kärsämäen hirviporukan jäsenistä on ollut LapWallilla töissä melkein alusta saakka. Hän vinkkasi tästä työpaikasta, Jakub kertoo.

“Täällä on töissä ystävällisiä ihmisiä, ja esimiehet ovat mukavia – se auttaa varmasti paljon.”

“Olin iloinen päästessäni töihin”

Suomessa asuessaan Jakub on eräopaskoulun jälkeen työskennellyt lomittajana. Kun työ lomittajana päättyi, hän ehti olla noin puoli vuotta työttömänä. Uusi työpaikka toi arkeen iloa ja rutiineja.

– En viihdy työttömänä, koska pidän töiden tekemisestä. Tämä on lomittajan työhön verrattuna erilainen paikka – navetassa työskentely on aika yksinäistä, Jakub naurahtaa.

Ystävällinen työilmapiiri auttaa pääsemään mukaan

Vaikka Jakubilla on takana työuraa LapWallilla vasta muutamia viikkoja, hän on oppinut jo erilaisia työtehtäviä ja päässyt porukkaan mukaan. Erityisen tyytyväinen hän on siitä, ettei kukaan ole käyttäytynyt tökerösti ulkomailta Suomeen muuttanutta työntekijää kohtaan.

– Aluksi tein töitä muiden kanssa ja opettelin. Osaan lukea piirustuksia, ja kun näen, miten joku työ tehdään, opin sen nopeasti, Jakub iloitsee.

– Täällä on töissä ystävällisiä ihmisiä, ja esimiehet ovat mukavia – se auttaa varmasti paljon. Työilmapiiri on ystävällinen. Sopeudun päivä päivältä paremmin tänne.

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi