TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Jouni Kauppinen: Monipuolinen toimenkuva ja vastuullinen työ

Jouni Kauppinen toimii LapWallin tuotannossa ykköslinjan tiiminvetäjänä. Tiiminvetäjä huolehtii, että työt pyörivät linjalla sujuvasti ja jokainen työkaveri tietää, mitä päivän aikana tulee tehdä. Jouni nauttii monipuolisesta ja vastuullisesta työstään.

Ennen siirtymistään LapWallin palvelukseen Kauppinen ehti toimia muun muassa yrittäjänä. Hän kouluttautui puualalle ja törmäsi Internetissä LapWallin avoimeen työpaikkaan.

– LapWall kuulosti houkuttelevalta työpaikalta. Olen toiminut tällä alalla, joten oman alan työt tässä yrityksessä houkuttelivat, Jouni muistelee.

Tiiminvetäjä huolehtii linjan rutiineista

Työssään tiiminvetäjänä Jouni avustaa ja opastaa linjalla työskenteleviä työkavereitaan. Linjalta valmistuu puuelementtejä isoihin rakennuskohteisiin – aina isoista kerrostaloista rivi- ja paritaloihin, sekä omakotitalorakentajille.

– Työhöni kuuluu ohjata ja antaa apua työkavereille, jotta heillä on tarvittavat materiaalit ja tieto tehdä hommia sujuvasti. Minusta on mukava olla apuna ja ratkaista ongelmia yhdessä muiden kanssa, Jouni toteaa.

“Täältä saa hyviä työkavereita!”

LapWallia Jouni suosittelee työpaikaksi paitsi mielekkäiden työtehtävien, myös mukavien työkavereiden ansiosta. Jounin mukaan työporukka on mukavaa niin linjalla kuin esimiestasollakin.

– Työporukka täällä on hirveän hyvä. Esimiehet on mukavia, ja kyllä täällä tietynlaisia työetujakin on, kuten yrityksen puolesta järjestettyä virkistystoimintaa.

– Etenemismahdollisuuksiakin on, ja paljon täällä on porukka mennytkin eteenpäin hommissa. Siinä taas auttaa oma innokkuus ja se, miten hommat sisäistää. LapWall on hyvä työpaikka, Jouni sanoo lopuksi.

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi