TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Matias Puhakka: “Täällä tehdään töitä hymyssä suin!”

Matias Puhakka aloitti työskentelyn LapWallin asennuspuolella noin kaksi vuotta sitten. Houkuttimena toimivat mahdollisuudet edetä uralla ja tehdä mielekkäitä töitä hyvässä työilmapiirissä. Kahden vuoden kokemuksella Matias on valmis suosittelemaan LapWallia työpaikkana myös muille.

Huonekalupuusepäksi aikoinaan kouluttautunut Matias on tehnyt monenlaisia rakennusalan töitä. Vasara pysyy kädessä myös vapaa-aikana, ja tällä hetkellä Matiaksen vapaa-aika kuluukin oman talon rakennusprojektissa.

– Olen tehnyt puusepän töiden lisäksi keittiökalusteasennusta, ikkuna-asennusta ja peltisepän töitä, Matias kertoo.

– Aiemmista työpaikoista LapWall erottautuu rennon työilmapiirin kautta. Täällä tehdään töitä hymyssä suin!

Työntekijään luotetaan

Matias löysi LapWallin setänsä kautta, joka tekee LapWallilla myyntihommia. Sedän suosittelemaa paikkaa ei ole tarvinnut katua – erityisen tyytyväinen Matias on ollut siihen, miten LapWall luottaa työntekijäänsä ja antaa vapauden tehdä töitä.

– Täällä töitä saa tehdä vapaasti. Kaikilla on luottamus siihen, että hommat hoituvat. Ja kunhan hommat tulevat hoidettua, myöskään kelloa ei tuijoteta, Matias toteaa tyytyväisenä.

– Yksi syy, miksi LapWallille lähdin, on myös se, että tämä ei ole pieni tai kankea yritys. Täällä on mahdollista edetä asentajasta asennusporukan johtopuolelle. Itselläni löytyy todella paljon mielenkiintoa edetä uralla!

“LapWall huolehtii meistä hyvin”

Työssäjaksamisen kannalta on tärkeää myös se, että työntekijöistä pidetään huolta. Tämän asian Matias nostaa esiin yhtensä LapWallin erikoisuutena.

– Saamme käydä virkistymässä Ukkohallassa, ja esimerkiksi säännöllinen hieronta järjestyy työpaikan kautta, Matias kehuu.

– Meillä myöskään yrityksen johto ei ole kankeaa. Heille voi sanoa mistä aiheesta tahansa ja he ottavat homman tosissaan.

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi