TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Olli Lamminmäki: ”Täällä on ihmisen hyvä olla”

Olli Lamminmäki tuli töihin Lapwallille elokuussa 2015. Mies aloitti tuotantopäällikön hommissa, mutta siirtyi syksyllä 2016 hankintapäällikön tehtäviin. Yrityksen kova kasvu ja innostunut työilmapiiri vakuuttivat Ollin. Lapwallilla työntekijä saa olla oma itsensä.

– Olin ollut samalla alalla toisessa työpaikassa seitsemän vuotta, kun huomasin, että Lapwallista puhuttiin paljon. Yritys pärjäsi hyvin, vaikka muut eivät näyttäneet pärjäävän. Selvittelin asioita ja huomasin, että täällä riittää haasteita ja tekemistä. Ajattelin, että haluan olla osa tätä kasvavaa ja menestyvää yritystä, Olli taustoittaa.

Olli kertoo arvostavansa Lapwallin johtoa, jolta löytyy innovatiivinen ja rohkea ote yrityksen pyörittämiseen. Myös työnjäljestä ja työvälineistä pidetään hyvää huolta.

– Lapwallilla asiat ajatellaan eri tavoin kuin monessa muussa työpaikassa. Tuotannossa on modernit tuotantovälineet ja siellä tuotetaan hyvää laatua tehokkaasti. Olemme tälläkin hetkellä investoimassa uudentyyppisiin laitteisiin, joita ei taida olla muualla maailmassa. Myös johdossa löytyy rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla, eikä riskinottokykyäkään puutu, Olli kiittelee.

”Erilaisuus tuo rikkautta työilmapiiriin”

Ollin mukaan Lapwallin työntekijöitä kohdellaan hyvin.

– Täällä saa toteuttaa täysin itseään ja käyttää innovatiivisuuttaan. Johto antaa työtekijöille vapautta, eikä työntekoa ohjailla liikaa. Toki myös vaaditaan paljon, mutta työn voi tehdä omalla tyylillään ja omana persoonanaan. Siitä minä tykkään, Olli hymyilee.

Yrityksen kovaa kasvua Olli pitää sekä haasteena että etuna.

– Aina ei oikein tiedä, mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Tilanteet muuttuvat, vaikka kuinka yrittäisi suunnitella tekemisiään. Toisaalta se on myös mukavaa, kun pitää tehdä nopeita ratkaisuja siitä, miten edetään. Minulla on vastuullisia tehtäviä ja joskus innostun tekemään liikaa. Silloin johto toppuuttelee, että pitää muistaa levätäkin ja löytää tasapaino perhe-elämän kanssa.

Lapwallin työilmapiiri ja -yhteisö on Ollin mukaan hyvä ja lämmin.

– Töissä saa olla oma itsensä, ja meillä kaikki on sellaisia persoonia kuin on. Erilaisuus tuo rikkautta työilmapiiriin. Olen ollut tosi tyytyväinen työnkuvaani, enkä voi kuvitella, että pääsisin yhtä mielenkiintoiseen työtehtävään jossain toisessa yrityksessä. Täällä on ihmisen hyvä olla, Olli veistelee.

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi