TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Parasta LapWallilla on työyhteisö”

Jaakko Karhumaa toimii LapWallilla tuotannon kehitysinsinöörinä. Työssään hän pyrkii parantamaan tuotannon tehokkuuteen ja laatuun liittyviä asioita. Jatkuva kehitys ja eteenpäin meneminen innostavat häntä. Yksi parhaista asioista LapWallilla työskentelyssä on työyhteisö.

Jaakko aloitti LapWallilla työskentelyn noin neljä vuotta sitten. Työsuhde sai alkunsa Jaakon LapWallille tekemästä yliopiston diplomityöstä. Jaakko päätti hakea töihin LapWallille siksi, että yritys vaikutti hänestä mielenkiintoiselta ja eteenpäin menevältä.

– Täällä oli jo silloin töissä innokkaita persoonia, Jaakko muistelee.

“Minua motivoi tässä työssä se, kun tuloksia saadaan aikaan tai johonkin kipukohtaan löydetään ratkaisu.”

Oman koulutuksensa ja ammatillisen osaamisensa osalta Jaakkoa kiinnosti LapWallin toiminnassa tuotannon tehokkuusajattelu ja laadun parantaminen. Hänen opintonsa yliopiston puolella saivat konkreettista kosketuspintaa kehitysinsinöörin tehtävissä.

– Uudenlainen ajattelutapa kiinnosti tässä tekemisessä ja tämä tuotannon tehokkuusajattelu, että tehdään teollisesti ja tehokkaasti asioita. Koulutukseni täsmäsi siihen, Jaakko kertoo.

Tulokset ja eteenpäin meneminen motivoivat

Parasta kehitysinsinöörin työssä on Jaakosta se, että hän pääsee laittamaan itsensä likoon sekä käyttämään luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja omaa kokemustaan päivittäisessä tekemisessään. Tulokset motivoivat häntä.

– Nautin siitä, kun tiedän ja näen sen, miten menemme eteenpäin, Jaakko kuvailee.

– Minua motivoi tässä työssä se, kun tuloksia saadaan aikaan tai johonkin kipukohtaan löydetään ratkaisu. Kun tuloksia saadaan, niin ne antavat myös pontta seuraavan ongelman tai haasteen selättämiseen.

”Parasta LapWallilla on työyhteisö”

LapWallin työilmapiirin Jaakko kokee innostavaksi ja yleisen fiiliksen hyväksi. Työtovereitaan hän kuvailee luotettaviksi sekä mukaviksi. Jaakko voi luottaa siihen, että yhdessä sovituista asioista pidetään kiinni. Erilaiset persoonat muodostavat toimivan kokonaisuuden.

– Minä olen tykännyt olla LapWallilla töissä, täällä on innostava ilmapiiri ja kasvuvauhti on mukava. Liian säännönmukainen homma rupeaa jossakin vaiheessa pitkästyttämään. Jos yritys kasvaa, niin koko ajan on tietynnäköisiä haasteita olemassa. Ne tuovat sitä motivaatiota työhön, Jaakko summaa.

– Parasta LapWallilla on työyhteisö ja se fiilis – mitä tehdään nyt, mitä tehdään tulevaisuudessa sekä mitä kohti ollaan menossa.

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi