TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Taru Lustig: ”Täällä ei olla kangistuttu kaavoihin, vaan tehdään asioita uudella tavalla”

Taru Lustig aloitti Lapwallilla toimistosihteerinä keväällä 2016. Yrityksen nuorekas ja innovatiivinen ilmapiiri sekä vauhdikas kasvu herättivät Tarun kiinnostuksen. Työpaikkana Lapwall on hänelle innostava ja joustava.

Taru on kotoisin Pyhännältä ja kotipaikkakunnalla toimivan yrityksen nopea kasvu herätti hänen huomionsa. Taru on itse iältään melko nuori ja hän oli havainnut sen, että Lapwallilla näytti olevan töissä myös paljon muita nuoria työntekijöitä.

– Olin saanut sellaisen kuvan jo ennen aloittamistani, että tänne otetaan mielellään nuoria työntekijöitä ja meininki on nuorekas, Taru muistelee.

“Täällä ei olla kangistuttu kaavoihin, vaan tehdään asioita uudella tavalla.”

Nuorekkaan meiningin lisäksi vallitsee Lapwallilla Tarun mukaan myös innostava ja innovatiinen ilmapiiri. Työntekijöitä rohkaistaan tekemään asioita uudella tavalla. Vastuuta uskalletaan antaa. Esimiehet ovat kannustavia sekä positiivisia ja työkaverit mukavia.

– Täällä ei olla kangistuttu kaavoihin, vaan tehdään asioita uudella tavalla. Työntekijöille annetaan vastuuta ja myös haasteellisempia tehtäviä ilman, että ylhäältä päin neuvotaan mitä pitää tehdä ja miten, Taru kuvailee.

”Minun työssäni on parasta se, miten monipuolisesti siinä on kaikkea”

Tarun työhön kuuluvat muun muassa myynti- ja ostoreskontran hoitaminen sekä erilaiset hallinnolliset työt. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja uudet, haasteelliset tilanteet motivoivat Tarua.

– Minun työssäni on parasta se, miten monipuolisesti siinä on kaikkea. Työni ei ole pelkästään osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, vaan tosi paljon on myös vaihteleviakin tehtäviä. Olen saanut ottaa aika paljon vastuuta ja tehdä haastavempiakin asioita, Taru summaa.

Joustava ja innostava työpaikka

Lapwall saa Tarulta kiitosta myös joustavuudestaan. Taru on työn ohessa opiskellut ja aikaa opinnoille on yhdessä esimiehen kanssa saatu järjestymään. Myös työntekijöiden muu elämä, eli esimerkiksi perheet ja harrastukset otetaan Lapwallilla Tarun mukaan hyvin huomioon. Työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää.

– Olen opiskellut tässä syksyllä työn ohessa ja siihen liittyen olen pystynyt todella hyvin sopimaan esimiehen kanssa sen, miten voin järjestää aikaa myös opiskelulle, Taru kertoo.

– Lapwallilla esimiehiä kiinnostaa se, miten työntekijät voivat. Täällä huolehditaan työntekijöiden terveydestä ja jaksamisesta. Lapwall on sellainen työpaikka, jossa ei tule sitä ongelmaa, että työ olisi todella irrallinen muusta elämästä. Täällä otetaan hyvin huomioon se, että työntekijöillä on myös perhe ja omat harrastukset ja muut. Ajankäytössä joustetaan hyvin ja siitä tulee myös itselle halu joustaa työnantajan suuntaan, Taru sanoo.

– Olen tykännyt todella paljon. Tämä on yksi parhaista työpaikoistani, joissa olen ollut!

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi