TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vesa Kämäräinen: “Tässä työssä ei ole kahta samanlaista työpäivää!”

Koillismaalta kotoisin oleva Vesa Kämäräinen haki reilut kaksi vuotta sitten työmaapäälliköksi LapWallille. Kymmenen vuoden kokemus suunnittelutöistä vei Vesan kuitenkin yrityksen elementti- ja rakennesuunnittelijaksi. Valintaa ei ole tarvinnut katua.

Suunnittelijat vastaavat siitä, että elementti saadaan tuotantokuvien muodossa vietyä tuotantoon ja aina valmiiksi tuotteeksi työmaalle. Kasvuyrityksessä töitä on suunnittelupöydällä riittänyt.

– Työmahdollisuuksia on järjestetty niin, että jos virtaa riittää, töitä saa suunnittelussa tehdä. Meillä on tehokas tuotanto, joten metrejä saadaan suhteellisen reippaasti irti tuolta linjoilta, Vesa kertoo.

Töitä tehdään hyvällä meiningillä kellokorttiin tuijottamatta

Vesa muistelee kuulleensa jo työhaastattelussa, ettei kellokorttia LapWallilla tuijoteta. Tärkeämpää on, että työt tulee tehtyä. Työhaastattelusta Vesalle jäi mieleen myös se, että työntekijöille ei tarjota määräaikaisia töitä.

“Töitä on mukava tehdä silloin, kun työilmapiiri on kunnossa.”

– Se hyvä puoli täytyy sanoa LapWallista, että täällä ei tehdä määräaikaisia työsopimuksia, vaan suoraan pääsee vakituiseen työhön.

Töitä on mukava tehdä silloin, kun työilmapiiri on kunnossa. Tämän Vesa nostaakin yhdeksi työpaikan eduista.

– Täällä on paras työilmapiiri, josta itsellä on kokemusta.

Työntekijöistä huolehditaan monella tavalla

Vesa on pitänyt LapWallista työpaikkana. Vaikka töitä saakin tehdä paljon, yritys pitää huolen myös siitä, että työntekijä jaksaa ja pysyy virkeänä. Yhdeksi LapWallin erikoisuuksista Vesa nostaakin erilaiset työsuhde-edut.

– Täällä järjestetään kuntopiirejä ja tarjotaan välillä pieniä kannustimia työntekijöille. Ukkohallassa on edullisia majoittumismahdollisuuksia, ja meillä on oma ruokala, jossa on Pyhännän parhaat eväät, Vesa kehaisee.

– LapWallilla on myös oma työpaikkamummo. Jos lapsi sairastuu, mummo tulee hoitamaan kipeää lasta, jotta työntekijä pääsee töihin.

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi