Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VIDEO: ”Kilpailukykyisin ja laadukkain elementtitoimittaja”

Jyväskyläläinen rakennusyritys RPP Rakennus tekee uudisrakentamista ja saneerauksia. Tällä hetkellä työn alla on muun muassa päiväkoteja. Toimitusjohtaja Tero Poikolan mukaan elementit mahdollistavat monenlaisen rakentamisen, joten he käyttävät niitä työmaillaan usein. Aiempien hyvien kokemusten perusteella elementit tilataan LapWallilta. Ratkaisevat tekijät ovat kilpailukykyinen hinta ja hyvä laatu.

RPP Rakennus seuraa aktiivisesti uusia elementti- ja tavarantoimittajia. Nykyisen päiväkotiprojektin elementtien kilpailutuksessa oli mukana muutamia yrityksiä, joiden joukosta toimittajaksi valittiin LapWall.

– Muista elementtitoimittajista LapWall eroaa siten, että heillä on poikkeuksellisen moderni tehdas. Laadunvalvonta toimii, ja elementit ovat todella hyviä, Tero kertoo.

– Projekti lähtee liikkeelle urakkasopimuksen tekemisestä. Ilmoitamme, milloin tarvitsemme elementit, ja LapWall toimittaa ne paikalle sovittuna päivänä, Tero sanoo.

Helppo ja nopea pystytys

“Tässä projektissa hinta ja laatu ratkaisivat, ja LapWalliin luotamme myös aiempien hyvien kokemusten takia”

Elementit valmistetaan LapWallin tehtailla ja sieltä ne kuljetetaan työmaille. Toimitukset puretaan itse, ja asennus alkaa välittömästi. Parin päivän päästä elementit ovat jo pystyssä.

– Esimerkiksi nyt työn alla olevan 700 neliön päiväkodin elementtien pystytys kesti vain yksitoista tuntia, eli reilun työpäivän verran, Tero toteaa.

– LapWallin elementit ovat tulleet päiväkotien työmaille suurelementteinä. Ne ovat puuelementtejä, joissa on ikkunat valmiiksi asennettuna. Tässä projektissa hinta ja laatu ratkaisivat, ja LapWalliin luotamme myös aiempien hyvien kokemusten takia, Tero kertoo.

“Suoraa kilpailuetua”

“Elementit ovat todella laadukkaita, minkäänlaisia virheitä tai puutteita on ollut erittäin vähän”

Teron mukaan LapWallin elementit ovat juuri sellaisia kuin niiden pitääkin olla: laadukkaita ja niin yksinkertaisia asentaa, että RPP Rakennuksen omat työntekijät voivat tehdä pystytyksen itse.

– Se on todella tärkeää ja tuo meille suoraa kilpailuetua. Elementit ovat todella laadukkaita, minkäänlaisia virheitä tai puutteita on ollut erittäin vähän, Tero sanoo.

– Olen itse tehnyt elementtejä elementtitehtaalla kahdeksan vuotta ja sen jälkeen ollut rakentamassa noin sataa taloa, joten olen työskennellyt elementtien parissa pitkään. RPP Rakennuksessa suurin osa kohteista tehdään elementeistä. Tällä kokemuksella voin suoraan sanoa, että yhteistyö LapWallin kanssa kannattaa, Tero päättää.

LapWall suunnittelee, valmistaa ja asentaa puurunkoisia suurelementtejä ympäri maailmaa. Kohteina ovat muun muassa rivi-, luhti- ja kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, liiketilat sekä teollisuusrakennukset.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi