Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

L&T toteuttaa Broman Groupin jätehuollon taatulla ammattitaidolla

Autojen varaosa- ja tarvikemyyntiin erikoistunut Broman Group etsi jätehuollolleen uutta vastaavaa toimijaa keväällä 2017. Kumppaniksi haluttiin löytää yrityksen arvot jakava palvelutuottaja. Joukosta nousi esiin L&T, jonka laaja palvelukokonaisuus, vahva ammattitaito sekä tunnettu brändi vakuuttivat Broman Groupin.

L&T:n toimittama palvelukokonaisuus sisältää jätehuollon, kiinteistöhuollon sekä kiinteistötekniikan osaamista. Kaikki kolme yrityksen yhtiötä, Motonet-tavaratalot, AD Varaosamaailmat sekä yrityksen logistiikkakeskus, kuuluvat sopimuksen piiriin. Yksiköitä on yhteensä 40 – aina valtavasta logistiikkakeskuksesta pienempiin kivijalkamyymälöihin.

– Tämä on tärkeä kokonaisuus meille. Valittujen yhteistyökumppanien pitää olla luonteeltaan sellaisia, että he haluavat kehittää toimintaamme. Olemme vahva kasvuyritys ja tarvitsemme kumppaniksi sellaisia toimijoita, jotka haluavat kasvaa kanssamme, Broman Groupin liiketoimintayhtiöiden toimitusjohtaja Antti Tiitola toteaa.

Yhteistyön keskiössä palvelujen kehittäminen

“Voimme olla varmoja, että sovitut asiat tapahtuvat ja jätteet menevät oikeaan paikkaan.”

Broman Groupin jokaisessa liiketoimintayksikössä kierrätetään kaikki pahvit ja muovit sekä lajitellaan energiajae. Tavoite on, että sekajätettä syntyisi mahdollisimman vähän.

– Voimme olla varmoja, että sovitut asiat tapahtuvat ja jätteet menevät oikeaan paikkaan. Äärimmäisen tärkeää on myös se, että L&T kehittää palveluja kanssamme. Heillä on näkemys siitä, mitä alalla tapahtuu, Broman Groupin logistiikka- ja hankintajohtaja Petri Nietula kertoo.

Erityistä kiitosta L&T saa yhteistyön aloituksesta.

– Palveluiden käyttöönotto sujui todella hyvin, sillä prosessit suunniteltiin erittäin tarkkaan. Olen tyytyväinen yhteistyöhön, koska tämä on juuri sitä, mitä luvattiinkin, Nietula toteaa.

”Laaja ammattitaito jätehuollon eri osa-alueista”

L&T mahdollistaa sen, että Broman Group voi olla ympäristöasioiden suhteen turvallisin mielin. Kun tietää, että jätehuolto toimii, myös arki helpottuu.

– Olemme saaneet itsemme näköisen kumppanin. Voin suositella L&T:n palveluja myös muille, koska heillä on laaja ammattitaito jätehuollon eri osa-alueista sekä paljon erilaisia ratkaisumalleja, ovat ne sitten teknisiä ratkaisuja tai prosessiratkaisuja, Nietula kehuu.

– Oleellista on myös se, että palvelun ostaja vaatii kumppaniltaan paljon. Uskon, että henkilöstömme on pystynyt haastamaan L&T:tä, ja sitä kautta on syntynyt hyvä yhteistyö, Tiitola sanoo lopuksi.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yritys haluaa yhdessä asiakkaidensa kanssa pienentää jätemääriä, pidentää kiinteistöjen käyttöikää, ohjata materiaalit hyötykäyttöön sekä vähentää raaka-aineiden ja energian käyttöä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.