Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Monipuolinen koulutus antoi hyvät eväät työelämään

Turvallisuusasiantuntijana työskentelevä Milka Ukkonen opiskeli turvallisuusalaa Laurea-ammattikorkeakoulussa Espoossa. Englanninkielinen koulutusohjelma antoi valmiuksia työelämän erilaisiin tilanteisiin, ja valmistumisen jälkeen tie onkin vienyt oman alan töihin.

Olemme Laurea-ammattikorkeakoulun Leppävaaran kampuksella Espoossa, jossa Milka opiskeli kolme vuotta englanninkielisellä Safety, Security and Risk Management -linjalla. Ennen Laureaan hakeutumistaan Milka suoritti turvallisuusalan perustutkinnon ammattikoulu Lappiassa Torniossa.

– Siellä eräs opettajistani kysyi, olinko kuullut Laureasta. Tutkailin asiaa hieman ja päätin hakea englanninkieliselle koulutuslinjalle, Milka muistelee.

Opiskelupaikka tuli, joten Pohjois-Suomi vaihtui pääkaupunkiseutuun ja opiskelukieli suomesta englantiin.

– Jännittynein fiiliksin tulin tänne ensimmäisenä päivänä ja mietin, että mitähän tämä englanti tuo tullessaan, mutta hyvin ne kolme vuotta menivät. Laureassa oli hyvä ja lämmin vastaanotto, Milka kuvailee ammattikorkeakouluopintojensa alkumetrejä.

Monipuolista opiskelua ja työelämätuntemusta

“Teimme projekteja työelämän kanssa, ja niiden myötä pääsi paremmin kärryille siitä, mitä riskienhallinta ihan käytännössä on.”

Opiskelujen ohessa moni tulee Milkan tavoin pohtineeksi sitä, mille toimialalle haluaisi myöhemmin työllistyä. Työharjoittelu ja opinnäytetyön tekeminen sekä muut vastaavat hankkeet tarjoavat hyvän ikkunan tulevaisuuteen jo opintojen aikana.

– Teimme projekteja työelämän kanssa, ja niiden myötä pääsi paremmin kärryille siitä, mitä riskienhallinta ihan käytännössä on. Opintojen kautta oikeastaan ajauduin infrapuolelle, Milka kertaa viitaten nykyiseen työhönsä.

Opiskeluaikojaan Milka muistelee lämmöllä.

– Opiskelussa parasta olivat opiskelukaverit ja Laurean yleinen rento ilmapiiri, Milka kiteyttää.

“Laureasta sain työelämää varten selkärangan”

Tällä hetkellä Milka työskentelee infrapuoleen erikoistuneena turvallisuusasiantuntijana Welado Oy:ssä. Opiskelujen aikana tehdyt harjoittelut, projektit ja erilaiset tehtävät ovat kantaneet työelämään siirtyessä.

– Laureasta sain työelämään hyvän selkärangan. Siihen voi tukeutua silloin, kun tulee esteitä eteen, ja sieltä löytyvät myös vastaukset pienen muistelemisen jälkeen, Milka toteaa lopuksi.

Laurea on Uudellamaalla kuudella kampuksella toimiva korkeakoulu, jossa oppiminen ja työelämän palvelut kulkevat käsi kädessä. Laureassa opiskellessa opintojen keskiössä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit ja kehittämistehtävät.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi