Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Ketterä ja maastokelpoinen Leguan

Stroitel toimittaa alumiinisia julkisivurakenteita 40 vuoden kokemuksella. Kauhavan Huhmarkoskella toimiva perheyritys tunnetaan joustavana ja luotettavana kauppakumppanina niin pienissä kuin suurissakin projekteissa ympäri Suomea.

– Meillä on tosi paljon seinällä työskentelyä, mihin tarvitaan henkilönostinta. Aiemmin olemme saaneet työkohteisiin nostimet rakennusliikkeiltä tai vuokrafirmoilta, mutta aloimme pohtimaan, että olisi hyvä olla nostin myös itsellä, Stroitel Oy:n tuotantojohtaja Risto Laakso muistelee.

Kotimainen laite

Tarjontaa lähdettiin selvittämään, ja valinta kohdistui tela-alustaiseen Leguan 190 -malliin. Kotimaisuus oli yksi merkittävä tekijä valinnassa.

– Tässä on todella hyvät maasto-ominaisuudet, ja pienen kokonsa ansiosta on hyvä vetää perässä trailerilla. Tela-alustasta huolimatta se jättää vain vähän jälkiä esim. nurmikolla, Laakso kertoo.

Automaattinen tasaus

Kesäkuusta asti Stroitelilla käytössä ollut Leguan on kerännyt kehuja jo mm. hyvillä maasto-ominaisuuksillaan. Lisäksi automaattinen tasausjärjestelmä on ollut asentajien mieleen.

– Voin suositella Leguania kyllä yrityksille, jotka työskentelevät rakennusten seinillä, tai joiden pitää päästä korkeammalle kuin telineillä. Varsinkin yksintyöskentelevälle tämä on hyvä laite. Kaksikin miestä koriin mahtuu mutta kolme on jo liikaa, Laakso päättää.

Leguan Lifts Oy kuuluu Avant Tecno -konserniin ja on erikoistunut tukijalallisiin erittäin maastokelpoisiin ja monikäyttöisiin alle 20 metrisiin itsekulkeviin henkilönostimiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.