Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Uusi koti valmistui luvatussa aikataulussa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Tuuli Solhagen ja Jaakko Ranta huomasivat netissä kiinnostavan asunnon. He tarttuivat tilaisuuteen ja hankkivat ensiasunnon helmikuussa 2016 valmistuneesta Espoon Lasimiehestä.

Espoonlahden Lasilaakson pientaloalueelle on hiljattain noussut useita kerrostaloja. Uuden As Oy Espoon Lasimiehen kolme kolmikerroksista kerrostaloa valmistuivat helmikuussa 2016.

– Tämä on kasvava alue, jossa on ollut paljon pientaloja, mutta nyt tänne on alettu rakentaa myös kerrostaloja, Tuuli kertoo.

– Alueella on paljon luontoa ja luonnonsuojelualueita. Hyvät ulkoilumahdollisuudet kiinnostivat meitä, koska koiran kanssa tulee ulkoiltua paljon.

“Lehto selvitti meille, että rakennus suunnitellaan niin tarkasti, että kuluissa pystytään säästämään.”

Hinta kiinnitti huomion

Tuuli ja Jaakko huomasivat rakenteilla olevan kerrostalon ja vapaan asunnon netissä ja ottivat yhteyttä Lehdon asuntomyyjä Ulla Rantalaan. Pariskunnan huomion kiinnitti keskimääräistä edullisempi hintataso, joka herätti aluksi myös ihmetystä.

– Hintataso vaikutti ehdottomasti. Aluksi tietysti ihmetytti, että miksi nämä ovat halvempia kuin monet muut asunnot täällä Espoossa. Lehto kuitenkin selvitti meille, että rakennus suunnitellaan niin tarkasti, että kuluissa pystytään säästämään.

Tarkka suunnittelu näkyy myös lopputuloksessa. Asunnon suunnittelu ja neutraali värimaailma ovat pariskunnan mieleen, ja erityisesti Tuulia miellyttää uuden kodin moderni ja valoisa ilme.

– Tämä on moderni, hyvänmallinen ja hyvin suunniteltu. Asunto on myös tosi valoisa, mikä on minulle tärkeää.

Kysymyksiin vastattiin ja aikataulusta pidettiin kiinni

Tuuli on tyytyväinen siihen, että sai rakennusvaiheen aikana Lehdolta nopeasti vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös rakennusvaiheen tiedotus oli Tuulin mukaan riittävää.

– Tiedotusta tuli tarpeeksi. Saatiin päivityksiä siitä, mitä on tehty ja koska pääsisi työmaavierailuille. Aina, kun meillä oli kysyttävää, niin tosi nopeasti saatiin vastaukset ja tiedot Ullalta meille tärkeisiin asioihin, Tuuli muistelee.

Yhteistyö Lehdon kanssa sujui Tuulin mukaan aina asunnon hankinnasta muuttoon saakka hyvin. Erityisen tyytyväisiä Tuuli ja Jaakko ovat siihen, että pääsivät muuttamaan uuteen kotiin luvattujen arvioiden mukaisesti.

– Tosi hyvin sujui kaikki. Varsinkin se oli mukavaa, että kaikki sujui ajallaan. Muuttopäivä oli heti ensimmäinen, jonka Lehdolta olivat uskaltaneet arvioida. Se oli tosi positiivista!

Lehto Group Oy rakentaa kohtuuhintaisia asuntoja Suomen kasvukeskuksiin. Asuntojen hinnat ovat jopa -10 % edullisempia kuin vastaavien kohteiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.