Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Leijonalla pitkät työurat ovat enemmän sääntö kuin poikkeus

Leijona Group Oy tuottaa ja myy työvaatteita raskaisiin työtehtäviin sekä fyysisiin ja vaativiin työolosuhteisiin. Tuotteet suunnitellaan kovaan käyttöön ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Leijona Groupin tuotannon suunnittelija Hanna Kormano ja asiakaspalveluvastaava Krista Tuomainen kertovat yrityksen työntekijöiden olevan sitoutuneita yritykseen.

Leijona Groupin historia ulottuu vuoteen 1954, jolloin yritys alkoi valmistaa puuvillahaalareita. Yhdessä vaiheessa yritys vei paljon farkkuja Venäjälle. Nykyisin Leijonalla keskitytään kulutusta kestävien työvaatteiden tuotantoon ja myyntiin.

– Meillä on laaja tuotevalikoima, josta rakennamme asiakkaan tarpeisiin sopivat tuotekokonaisuudet. Jos olemassa olevista tuotteista ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, niin isoille asiakkaille meidän on mahdollista tehdä myös omia mallistoja, Kormano kuvailee.

Tuotteet suunnitellaan kovaan käyttöön

“Tuotteiden kestävyys on tärkeää. Laadun varmistamiseksi materiaalit valitaan erittäin huolella.”

– Tuotteet suunnitellaan niin, että ne on todella tarkoitettu siihen käyttöön, mihin ne tulevat. Tuotteiden kestävyys on tärkeää. Laadun varmistamiseksi materiaalit valitaan erittäin huolella, Tuomainen kertoo.

Vaatteiden lisäksi Leijona Group tarjoaa lisäarvoa varustamalla työvaatteet asiakasyrityksen logolla joko brodeeraamalla tai siirtokuvamenetelmää käyttäen. Leijona pystyy myös toimittamaan samassa paketissa henkilösuojaimia, kuten kypäriä ja turvajalkineita. Tiivis yhteistyö pesuloiden kanssa takaa sen, että myös vaatteiden huolto voidaan tarjota asiakkaille osana kokonaispakettia.

– Yksi tärkeä tekijä tuotteiden laadun varmistamisessa on tietenkin se, että valvomme jatkuvasti valmiiden tuotteidemme laatua, Tuomainen lisää.

Töissä on hyvä olla

Tuomaisen mukaan Leijona Groupilla on töissä osaavaa ja ammattitaitoista väkeä, jolla on myös jatkuva halu kehittää yrityksen toimintaa ja omaa osaamistaan. Yrityksessä pyritään menemään jatkuvasti eteenpäin. Mukavat työkaverit saavat työntekijät viihtymään yrityksessä pitkään.

– Työntekijämme ovat todella sitoutuneita yritykseen, ja meillä sellaiset neljänkymmenen vuoden työurat ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Pitkät työurat kertovat siitä, että täällä viihdytään ja täällä on hyvä olla, Kormano toteaa.

Leijona Group valmistaa ammattitason työ- ja suojavaatteita kaikille teollisuuden aloille. Vaatteet suunnitellaan kovaan käyttöön ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi