Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Chriss Lehtonen, Beneq Oy: “Logate Skannerissa osallistamisen merkitys oli suuri”

Elektroluminenssinäyttöjä valmistava Beneq Oy tarvitsi ulkopuolista kumppania strategisen valinnan jälkeen. Logate teki yritykselle Skanneri-kartoituksen, jonka avulla löydetään toiminnan kipupisteet ja niihin konkreettiset, hyvät ratkaisut.

Beneq Oy teki vuonna 2018 strategisen valinnan alkaa valmistamaan tiettyjä konetyyppejä itse. Hankinnan johtajana toimiva Chriss Lehtonen kertoo, että valinnan vuoksi yritys tarvitsi ulkopuolista kumppania avuksi logistisiin ratkaisuihin ja järjestelyihin.

– Muitakin yhteistyökumppaneita kartoitettiin, mutta pääydimme Logateen. He pystyivät tarjoamaan kehityshankkeen jälkeen käytännön ratkaisuja ja tukemaan niissä varsinaisen hankkeen jälkeen, Lehtonen kertaa.

Yhteistyö alkoi nykytilan kartoituksella. Sen jälkeen Logate järjesti workshop-päivän, jossa työntekijät ja esimiehet pääsivät osallistumaan kipupisteiden ja ongelmakohtien kartoittamiseen. Workshopin jälkeen purkupäivässä esiteltiin tulokset Logaten toimesta kuitenkin henkilöstöä osallistaen.

– Osallistamisen merkitys oli suuri. Jokainen pääsi mukaan ja jokainen pääsi kertomaan näkemyksensä asiaan, Lehtonen kehuu.

Toteutuskelpoisia kehitysehdotuksia

Tärkeää oli Lehtosen mukaan myös se, että kartoitusten ja workshopin jälkeen ei lähdetty osaoptimoimaan, vaan kaikki organisaation osat ja toiminnot olivat mukana.

– Tulevaisuuden kehitysmalli kirkastettiin workshop-päivän jälkeen ja osittain jo sen aikana. Logate pystyi hyvin poimimaan avainongelmat menemättä liikaa detaljeihin, Lehtonen kertoo.

– Kehitysehdotukset olivat toteutuskelpoisia ja konkreettisia. Jatkamme vielä sisäisellä kehityshankkeella ja asiat tulevat osin muuttumaan, mutta se loi hyvän rungon kehitystyölle jataka eteenpäin.

“Heillä on hyvin monipuolinen keinovalikoima”

“Yhteistyö Logaten kanssa on sujunut tosi hyvin. He ovat auttavia ja asiantuntevia. Kaiken kaikkiaan on ollut miellyttävä kokemus työskennellä heidän kanssaan.”

– Yhteistyö Logaten kanssa on sujunut tosi hyvin. He ovat auttavia ja asiantuntevia. Kaiken kaikkiaan on ollut miellyttävä kokemus työskennellä heidän kanssaan, Lehtonen miettii.

Tärkeimmäksi asiaksi yhteistyöstä Lehtonen nostaa Logaten tyylin työskennellä. Logate tuo ratkaisuja muutosjohtamisen ja osallistamisen kautta.

– He pystyvät toteuttamaan konkreettisia toimenpiteitä ja pystyvät tukemaan hyvin monilla tavoilla osin yrityksen omasta toimesta kehittämällä, osin heidän tarjoamillaan ratkaisuilla. Heillä on hyvin monipuolinen keinovalikoima toteuttaa asioita, Lehtonen summaa.

Logate tarjoaa asiakkaan tarpeisiin varioituvia korkealuokkaisia materiaalien ja toimitusketjun hallinnan palveluratkaisuja, jotka edistävät tehokkuutta ja tuotteiden saatavuuden hallintaa sekä mahdollistavat asiakkaan keskittymisen varsinaiseen ydinliiketoimintaansa. Yrityksen asiakkaita ovat eri alojen teollisuusyritykset, terveydenhuollon sektori sekä maahantuontiyhtiöt.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi