Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Logaten ja Okarian yhteistyö rakentuu molemminpuolisen luottamuksen varaan

Okaria on rakennusteollisuuden hovihankkija, jonka logistiikkakumppanina toimii Logate. Logate vastaa Okarian logistiikasta hyvin kokonaisvaltaisesti siten, että Okarialle vapautuu aikaa kaikkeen muuhun työhön.

Logaten ja Okarian yhteistyö alkoi vuoden 2015 alussa, kun Okaria uudisti strategiaansa ja kaipaisi uutta logistiikkakumppania. Kumppanin toivottiin ottavan logistisen vastuun sekä pystyvän hallitsemaan ison kokonaisuuden.

– Logistiikka ei tarkoittanut meille eikä Logatelle vain sitä, että hyllyillä on lavapaikkoja ja kuorma-autot kulkevat. Sen sijaan logistiikka oli meille molemmille sitä, että hallitaan tavara- ja tietovirtoja. Kumppanin oli oltava myös kehittyvä ja eteenpäin menevä, muistelee Okarian hallituksessa vuosina 2013-2017 toiminut Hannu Suokivi.

– Tiesimme, minne Okaria haluaa mennä. Meidän piti löytää kumppani, jolla on tarvittavat mahdollisuudet ja joka on valmis menemään samaan suuntaan. Kumppanilta odotimme myös lisäarvoa siihen, että saavuttaisimme asettamamme maalin jopa hieman aikaisemminkin kuin mihin itse olimme maalimme piirtäneet, jatkaa Okarian toimitusjohtajana vuoteen 2017 asti toiminut Terhi Nyman.

”Alusta alkaen meille syntyi näkemys siitä, että meillä on Logaten kanssa yhteinen tahtotila”

Okarialle tärkeitä asioita olivat myös Logaten valmiudet sähköiseen liiketoimintaan sekä automaatioon. Kumppanin kokoa tärkeämpää oli toimintakyky sekä molemminpuolisen luottamuksen löytäminen.

“Ensimmäisestä esittelykerrasta lähtien uskoimme, että he kyllä menevät sinne, minne lupaavat.”

– Alusta alkaen meille syntyi näkemys siitä, että meillä on Logaten kanssa yhteinen tahtotila. Ensimmäisestä esittelykerrasta lähtien uskoimme, että he kyllä menevät sinne, minne lupaavat, Nyman kuvailee.

– Yksi Logaten tärkeä lisäarvo Okarialle oli se, että kumppanuus vapautti meidän käsiämme logistiikan hoitamisesta. Okarialle jäi oikeastaan vain kuljetussopimuksista neuvottelu ja sopimusten tekeminen. Kaikki muu siirtyi Logatelle, hän jatkaa.

Innovatiivinen henkilöstö kuuntelee asiakkaan tarpeita

“Logate pystyy sopeuttamaan omaa toimintaansa niin, että kokonaisuus vastaisi asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin.”

Käytännössä Logate vastaa siis Okarian ajantasaisista ja oikeasisältöisistä toimituksista. Okarian tuotteet toimivat yleensä pehmeän betonin parina, joten ajantasaisuus ja oikeasisältöisyys ovat logistiikan osalta hyvin keskeisessä asemassa – betoni kun ei pysy pehmeänä kauaa. Nyman ja Suokivi ovat molemmat tyytyväisiä Logaten toimintaan kokonaisuutena.

– Heillä osataan ottaa käyttöön uusia toimintatapoja, eikä jäädä kiinni vanhoihin tapoihin vain sillä perusteella, että näin on tehty aina ennenkin. Logate pystyy sopeuttamaan omaa toimintaansa niin, että kokonaisuus vastaisi asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin, Suokivi painottaa.

– Logate on hyvin johdettu. Heidän henkilöstönsä on hyvin osaavaa ja innovatiivista. Korostan myös sitä, että kun tahtotila on oikea, niin silloin asioita tapahtuu, Nyman kiteyttää.

Logate tarjoaa asiakkaan tarpeisiin varioituvia korkealuokkaisia materiaalien ja toimitusketjun hallinnan palveluratkaisuja, jotka edistävät tehokkuutta ja tuotteiden saatavuuden hallintaa sekä mahdollistavat asiakkaan keskittymisen varsinaiseen ydinliiketoimintaansa. Yrityksen asiakkaita ovat eri alojen teollisuusyritykset, terveydenhuollon sektori sekä maahantuontiyhtiöt.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi