Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vuositasolla syntyy satojen eurojen säästöt

Eija Repo osti Kauniaisissa sijaitsevan omakotitalonsa huhtikuussa 2018. Suora sähkölämmitys kuluttaa paljon sähköä ja tekee sähköstä näin yhden talouden suurimmista menoeristä. Asunnon oston yhteydessä Eija kilpailutti eri sähkösopimukset ja päätyi Loiste Energiaan. Loiste Energian tuoma säästö on hänen laskelmiensa mukaan useita satoja euroja vuodessa.

Eijan koti on puurakenteinen, punainen omakotitalo. Ennen muuttoaan hän teetti asuntoon ison remontin – kaikki pinnat ja kylpyhuone sekä keittiö uusittiin. Muuttamaan Eija pääsi elokuussa.

– Tässä on yhteensä 185 asuinneliötä. Lisäksi on kellari ja autotalli. Kun ne lasketaan mukaan, on neliöitä yhteensä 230, Eija kertoo.

Sopimus oli helppo tehdä

“Kun laskeskelin sitä, kuinka paljon edullisempi Loiste Energia olisi, oli vuodessa syntyvä säästö useita satoja euroja.”

Eniten sähköä kuluu suoraan sähkölämmitykseen. Sopimusta tehdessään Eija valitsi Loiste Energian yösähkön. Yösähkö on hinnaltaan päiväsähköä edullisempaa, jolloin voidaan esimerkiksi juuri lämmitys keskittää yöaikaan tehtäväksi.

– Tässä talossa oli ennestään sähkösopimus, jonka minä sitten arvioin. Sitä katsottuani totesin, että huhuh, kallista on. Koska olen hankinta-alan ammattilainen, oli itsestään selvää, että kilpailutan sähkön, Eija sanoo.

– Kun laskeskelin sitä, kuinka paljon edullisempi Loiste Energia olisi, oli vuodessa syntyvä säästö useita satoja euroja, Eija summaa.

– Sopimuksen tekeminen oli todella helppoa. Kaikki tarpeellinen löytyi internetistä ja pystyin solmimaan sopimuksen suoraan sitä kautta. Sopimukseen kuului myös mielenkiintoinen paketti kaikkea muitakin lisäpalveluita, joista tuli todella kiva fiilis, Eija kiittelee.

“Koen, että minulla on hyvä sähkösopimus”

Merkittävin kriteerit Loiste Energian valinnassa oli hinnan lisäksi se, että Loiste Energia on kainuulainen yritys. Eijan äidinpuoleinen suku on kotoisin Kainuusta ja valitsemalla Loiste Energian halusi Eija olla omalta osaltaan luomassa Kainuuseen töitä.

– Paras asia tässä on se, että sähkö tulee edullisesti Kainuusta, Eija hymyilee.

– Koen, että minulla on hyvä sähkösopimus. Jos hinnat pysyvät maltillisella tasolla, niin aion sitä myös jatkaa, Eija toteaa.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi