Tyytyväiset asiakkaat pitkän yhteistyön takana

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Rakennuspalvelu Joperan palveluvalikoimaan kuuluvat muuttovalmiit kodit, valmistalot, talopaketit sekä loma-asunnot. Lumisaunat tekee saunat kaikkiin Joperan kohteisiin vastaten kaikesta aina suunnittelusta toteutukseen. Lumisaunat on ollut Joperalle luotettava kumppani ja yhteistyötä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa.

Jopera on perheyritys, joka toimii pääsääntöisesti kolmella paikkakunnalla – Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Taloja rakennetaan asiakkaiden kuvien tai valmiin talomalliston mukaan. Omakotitalojen lisäksi on Jopera rakentanut jonkin verran myös rivitaloja ja päiväkoteja. Lumisaunat suunnittelee ja toteuttaa saunat kaikkiin Joperan kohteisiin.

– Lumisaunojen valintaan vaikutti se, että he ovat valtakunnallinen toimija. On helppoa, kun samalta toimittajalta saa saunat kaikkiin kohteisiin. Jos toimisimme paikallisten toimijoiden varassa, olisi meillä oltava vähintään kolme eri kumppania eri paikkakunnilla, kertoo Joperan sisustusneuvoja Jaana Kakko.

Kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus

Joperan ja Lumisaunojen yhteistyö toimii käytännössä siten, että Lumisaunat saavat aina tiedon, kun Joperan on tehnyt uuden kaupan. Sen jälkeen Lumisaunat suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa sopivan kokonaisuuden ja ilmoittaa Joperalle sen, mitä kohteeseen on menossa ja millä hinnalla.

“Se helpottaa meidän arkeamme, kun tiedämme, että asiat hoituvat ja menevät eteenpäin tutun ja luotettavan kumppanin toimesta”

– Lumisaunoilta tulee hyvin kokonaisvaltainen suunnittelu. He käyvät mittaamassa saunan ja asentavat kaiken valmiiksi, Kakko sanoo.

– Heidän valikoimansa on laaja ja mielestäni ajan hermoilla. Valmismalleja löytyy moneen makuun ja niitä pystyy räätälöimään eri kokoisiin ja – näköisiin saunoihin. Löytyy sekä simppeliä että arvokkaampaa tyyliä, Kakko summaa.

“Se mitä on sovittu, on myös toteutunut”

Kakko on kokenut Lumisaunat Joperalle luotettavaksi kumppaniksi. Yhteydenpito on sujuvaa ja näin sähköisessä ajassa hyvinkin nopeaa. Jopera haluaa antaa Lumisaunoille ja asiakkaille riittävästi aika suunnitteluun ja pyrkiikin siksi laittamaan saunan suunnittelun alulle hyvissä ajoin.

– Aikataulut ovat pitäneet hyvin. Se mitä on sovittu, on myös toteutunut. Lumisaunat ovat olleet yhteistyökumppanimme jo vuosia, eikä meillä ole ollut tarvetta vaihtaa toiseen toimijaan. Paljonhan se johtuu myös siitä, että asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ja olemme saaneet heiltä hyvää palautetta saunoista, Kakko kertoo.

– Ja mitä olen itsekin Lumisaunojen valmiissa saunoissa käynyt, niin niitä kyllä kehtaa esitellä, Kakko naurahtaa.

“Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön”

Yhteistyö Lumisaunojen kanssa on helpottanut myös Joperan arkea. Lumisaunojen tunnettuus toimii usein yhtenä porkkanana saunojen suhteen. Yrityksen nimellä ja lauteilla on Kakon mukaan ihmisten korvissa positiivinen kaiku. Kokonaisuutena yhteistyö on sujunut hyvin.

– Se helpottaa meidän arkeamme, kun tiedämme, että asiat hoituvat ja menevät eteenpäin tutun ja luotettavan kumppanin toimesta, Kakko kuvailee.

– Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön, Kakko päättää.

LS Lumisaunat Oy on keväällä 2011 perustettu yritys, jonka päätoimiala on saunan laudetuotteiden valmistus sekä saunomiseen liittyvien tuotteiden kuten kiukaiden, valaistuksen ja lasituotteiden jälleenmyynti.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi