Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Lumon tarjoaa mielenkiintoisia ja haasteellisia töitä eri puolilla maailmaa

Lumon on parveke- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Lumonin asentajien työkeikat voivat löytyä niin Keski-Suomen järvimaisemista kuin Atlantin takaa Kanadasta. Asentaja Jarmo Karsikas onkin tehnyt asennustöitä yhteensä seitsemässä eri maassa. Hän arvostaa Lumonia vakaana ja varmana työpaikkana.

Lumonin auto kurvaa Jyväskylän Mannilassa sijaitsevan rivitalokohteen pihaan. Autosta astuu ulos asentaja Jarmo Karsikas. Hän nappaa autosta mukaan kaiken tarvittavan, suuntaa sisälle taloon ja siitä parvekkeelle. Osa asuntojen parvekkeista on jo lasitettu, osa on vielä kesken.

– Asennan parvekelaseja, terassilaseja ja kaidelaseja pääosin kuluttajakohteisiin. Teen kuitenkin jonkin verran töitä myös projektikohteilla, Jarmo kertoo.

– Kesäisin on aika paljon mökkikohteita. Talvisin on ehkä enemmän projekti- ja omakotitalokohteita, hän jatkaa.

Kisällistä mestariksi

“Kyllähän tässä työssä on ihmisten kanssa kanssakäymistä. Se palkitsee ihan mukavasti. Haasteita muodostuu puolestaan työn itsenäisyydestä sekä niistä tilanteista, kun työmailla joutuu soveltamaan.”

Kun Jarmo aikoinaan aloitti Lumonilla, pääsi hän kokeneempien asentajien kisälliksi. Töitä tehtiin yhdessä samoilla työmailla. Sittemmin Jarmo on myös itse kouluttanut Lumonin uusia asentajia. Etenemismahdollisuudet ovat jokaisen työntekijän oman mielenkiinnon mukaiset – halutessa on mahdollisuus edetä ja ottaa vastaan lisää haastetta.

– Kyllähän tässä työssä on ihmisten kanssa kanssakäymistä. Se palkitsee ihan mukavasti. Haasteita muodostuu puolestaan työn itsenäisyydestä sekä niistä tilanteista, kun työmailla joutuu soveltamaan, Jarmo kertoo.

Varma ja vakaa työpaikka

Työskentely Lumonilla on Jarmon mielestä ollut mielenkiintoista ja töitä on ollut mukava tehdä hyvien tyyppien kanssa. Lumon on merkittävä toimija Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Jarmo onkin päässyt myös ulkomaan komennuksille.

– Olen käynyt asennuskeikoilla yhteensä seitsemässä eri maassa, joista kuusi on Euroopassa. Seitsemäs on Kanada. Siellä olen käynyt tähän mennessä yhteensä kuusi kertaa, ensimmäisen kerran vuonna 2012, Jarmo summaa.

– Lumon on minulle lähinnä sellainen varma ja vakaa työpaikka. Olen arvostanut sitä todella paljon, hän kiteyttää lopuksi.

Lumon Oy on suomalainen lasirakennusalan yritys, joka valmistaa lähinnä parveke- ja terassilasitusjärjestelmiä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi