Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

VIDEO: “Terassin lasitus onnistui juuri niin hyvin kuin luvattiinkin”

Matti Valkeinen on asunut vaimonsa Airin kanssa Karstulassa Pääjärven rannalla jo 17 vuoden ajan. Käsin vuollussa hirsitalossa on hyvä asua, mutta terassi aiheutti päänvaivaa, koska pelkät kaiteet eivät pidättele tuulta. Ongelman ratkaisu oli terassin lasitus, ja tehtävään he valitsivat parvekkeiden ja terassien lasitukseen erikoistuneen Lumonin.

Matti löysi Lumonin internetistä ja jätti heidän kotisivuillaan soittopyynnön. Lumon otti Mattiin yhteyttä ja ikkunaprojekti saatiin alulle. Matin vakuutti erityisesti myyjän antama laatutakuu. Myös työskentely oli nopeaa ja ammattimaista.

“Kovalla tuulella tällaiseen hirsitaloon vetää väkisinkin sisälle. Kun lasit oli asennettu ja ensimmäisen kerran astui ulko-ovesta sisään, oli muutos uskomaton.”

– Myyjä tuli paikan päälle esittelemään Lumonin erilaisia lasitusvaihtoehtoja. Ihan ensimmäiseksi kysyin, että ovathan teidän ikkunat sellaiset, etteivät ne rämise tuulessa. Myyjä lupasi, että eivät rämise, ja siinä vaiheessa minä ajattelin heti, että nyt voidaan hieroa kauppaa, Matti kertoo.

– Lumon toimitti tarvikkeet paikalle ja itse lasitus tehtiin muutama päivä myöhemmin. Asennus hoitui yhdeltä työmieheltä alle työpäivässä, vaikka terassi ei ole ihan pienimmästä päästä. Hattua pitää asentajalle nostaa, työt onnistuivat erittäin hienosti, Matti kiittelee.

“Nyt on sisällä lämmintä!”

Lopputulokseen Matti on todella tyytyväinen. Veto loppui ikkunoiden asennukseen, ja lasituksen myötä terassi toimii nyt ikään kuin ylimääräisenä huoneena, eivätkä lasit rämise edes myrskyisällä säällä. Myös ikkunoiden avaaminen on helppoa, kun ne saa tarvittaessa siirrettyä nopeasti terassin toiseen laitaan yhteen nippuun.

– Kovalla tuulella tällaiseen hirsitaloon vetää väkisinkin sisälle. Kun lasit oli asennettu ja ensimmäisen kerran astui ulko-ovesta sisään, oli muutos uskomaton. Nyt tuli lämpö ovella vastaan, Matti hymyilee.

– Lasitkaan eivät rämise edes myrskysäällä. Jos olisivat rämisseet, olisi ikkunat kannettu takaisin Lumonille. Mutta eipä ollut tarvetta, ovat toimineet juuri niin kuin luvattiin, Matti naurahtaa.

“Ihmettelin itsekin, miten kaikki voi mennä näin hyvin”

Lasituksen lopputuloksesta Matti on mielissään ja kiittelee Lumonin toimintaa. Koko ketju suunnittelusta toimitukseen ja toimituksesta asennukseen sujui hienosti. Tärkeimmiksi konkreettisiksi hyödyiksi hän kokee vedon poistumisen ja miellyttävän lämpötilan. Myös talon ulkonäkö saa kiitosta.

– Vähän pelkäsin, miten tämä lasitus muuttaa tumman talomme ulkoasua, mutta turhaa pelkoahan se oli. Muutos oli ainoastaan positiivinen, ja kaikki lasituksen jälkeen talomme nähneet ovat kehuneet, että kylläpäs ulkonäkö muuttuikin parempaan suuntaan, Matti kehuu.

– Asiakaspalveluunkin kiittelin Lumonin hyvää palvelua. Olen ihmetellyt, miten kaikki toimi niin hyvin – minkäänlaista ongelmaa ei ole ollut missään vaiheessa. Nyt on tuvassa lämmintä ja terassillakin viihtyy pitkälle syksyyn. Lasitus olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten, Matti päättää.

Lumon Oy on suomalainen lasirakennusalan yritys, joka valmistaa lähinnä parveke- ja terassilasitusjärjestelmiä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi