Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Arvostamme kokonaisvaltaista talotekniikkaosaamista, ja sitä LVI-Pirttinen on meille tuonut”

S-ryhmään kuuluvan Osuuskauppa Keskimaan kiinteistötoiminnot kuuluvat yrityksen tukipalvelut-yksikköön, joka vastaa toimipisteiden kaikista muutostöistä. Jyväskylän Prisma Keljossa tehtiin alkuvuonna 2017 perusteellinen remontti, jossa kylmälaitteet vaihdettiin ja myymälän ulkoasua uudistettiin. LVI- ja sähkötöistä vastasi LVI-Insinööritoimisto Pirttinen erinomaisin tuloksin.

Keskimaa solmi joulukuussa 2016 Hovihankkijat-sopimuksen 17 eri urakoitsijan kanssa. Hankkeessa etsittiin yhteisiä päämääriä, näkemyksiä ja toimintatapoja omaavia yhteistyökumppanien verkostoa. LVI-Pirttinen oli näistä urakoitsijoista yksi.

“Se, että työn suunnittelija ja toteuttaja on samoissa housuissa, on ehdoton etu, ja tuo joustavuutta toteutukseen.”

– Halusimme yhtenäistää sopimuksia ja löytää ne kumppanit, joiden kanssa on luotettavaa toimia, Keskimaan kiinteistöpäällikkö Mika Vornanen kertoo.

LVI-Pirttinen on vastannut Prisma Keljon talotekniikkatöistä. Infotiski ja kylmälaitealueen ilmanvaihto uudistettiin, ja pieniä muutostöitä tehtiin myös myymälän takatiloihin. Huomattavimpana osa-alueena LVI-pirttinen vastasi kaikista remonttiin liittyvistä sähkötöistä.

– Työt sujuivat hienosti, ja myös asiakkailtamme saatu palaute on ollut positiivista. Keljon Prisma oli LVI-Pirttisen ensimmäisiä meille tekemiä töitä, ja lopputulos on hyvä, Vornanen toteaa.

Nopeaa reagointia muuttuviin tilanteisiin

LVI-Pirttisen valikoitumisessa Hovihankkijat-sopimuskumppaniksi hinta oli merkittävä tekijä, muttei ainut syy. Kustannustehokkuus ratkaisi. Yhteydenpito yritysten välillä toimii, koska viestintä on napakkaa ja selkeää.

– Se on lopulta kaikista tärkeintä. Arvostamme kokonaisvaltaista talotekniikkaosaamista, ja sitä LVI-Pirttinen on meille tuonut. Palvelu on yhden puhelinnumeron päässä, ja yhteydenpito toimii luotettavasti sekä tehokkaasti, Vornanen sanoo.

– Heiltä kaikenlaiset pienetkin muutokset hoituvat näppärästi. Alallamme on jatkuvaa muutostarvetta, ja tilanteisiin pitää reagoida nopeasti. Ensimmäinen yhteinen suurempi kohde on nyt takana, ja niin saamamme palaute kuin työn jälki on ollut erittäin hyvää, hän jatkaa.

Luotettavaa ja tehokasta toimintaa

LVI-Pirttisen osaaminen on laaja-alaista, koska LVI-puolen lisäksi he hoitavat myös sähkötyöt. Niin projektien suunnittelut kuin toteutukset löytyvät saman katon alta.

– Se, että työn suunnittelija ja toteuttaja on samoissa housuissa, on ehdoton etu, ja tuo joustavuutta toteutukseen. Yhden luukun periaatteella homma hoituu. Se on meille arvokasta ja tärkeää, Vornanen toteaa.

– LVI-Pirttisen toiminta on luotettavaa ja tehokasta. He tunnistavat asiakkaan tarpeet, ja vastaavat niihin oikealla tavalla. Suosittelen heitä mielelläni eteenpäin, koska työt on tehty aina ajallaan, ja laatu on ollut hyvää, hän sanoo lopuksi.

LVI-Insinööritoimisto Pirttinen tarjoaa monipuolisia LVI-palveluita suunnittelusta loppusäätöihin saakka.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi