Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vesmenin putkiremontin myötä mielenrauhaa ja miellyttävää asumista

Ikääntyvän maalaistalon putket alkoivat tulla elinkaarensa päähän. Mielenrauhan saamiseksi Jorma Hyötyläinen tilasi Vesmeniltä putket, patterit ja lämminvesivaraajan. Remontti toteutettiin keväällä 2018. Nyt talo ja putket kestävät seuraavallekin sukupolvelle.

Vuonna 1964 rakennettu täystiilitalo sijaitsee Toivakan maalaismaisemassa. Pari vuotta sitten lypsytila lopetettiin ja talossa asuu Jorma Hyötyläinen vaimonsa kanssa. Hyötyläinen oli keväällä vierailemassa siskonsa luona, jonne Vesmen oli tehnyt vastaavan remontin. Siististi tehty remontti kiinnitti hänen huomionsa.

– Tulin vakuuttuneeksi siitä, mitä siskon luona oli tehty. Otin yhteyttä Vesmeniin ja edustaja kävi meillä. Siitä tämä asia rupesi etenemään tähän pisteeseen, Hyötyläinen muistelee.

Vesmenin edustaja oli Hyötyläisen mukaan niin ammattitaitoinen, että muita vaihtoehtoja ei tarvinnut edes miettiä. He tulivat yhdessä siihen tulokseen, että uusiksi laitetaan patterit, putkistot ja lämminvesivaraaja.

putkisto

”Kaikki on loistavasti”

Remontin nopeus ja sujuvuus yllätti Hyötyläisen. Hän oli kotona seuraamassa asentajien työskentelyä.

– Remontti kesti kaksi ja puoli päivää. Työskentely oli vakuuttavaa, siinä ei ollut sellaista haparoinnin tunnetta, Hyötyläinen pohtii.

Lopputulokseen Hyötyläinen ei voisi olla tyytyväisempi. Putket tehtiin pintavetona, joten työn jälki on nähtävillä koko ajan.

– Kaikki putkien taivutukset on miellyttävästi tehty. Ei ole sellaista, että rupeaisi jälkeenpäin harmittamaan, että miten on huonosti tehty. Kaikki on loistavasti, Hyötyläinen kehuu.

patteri

Kuin uusi talo

“Suuret kiitokset Vesmenille, asentajille ja suunnittelupuolelle. Olen täysin tyytyväinen.”

Suurin syy remontille oli pelko vanhojen putkien hajoamisesta. Remontin jälkeen talo kestää vielä seuraavallekin sukupolvelle.

– Mieliala on vapautunut. Tämähän on kuin uusi talo putkien osalta, Hyötyläinen kertoo tyytyväisenä.

– Suuret kiitokset Vesmenille, asentajille ja suunnittelupuolelle. Olen täysin tyytyväinen, Hyötyläinen summaa.

varaaja

LVI-Vesmen Oy on erikoistunut pientalojen talotekniikkaremontteihin. Sen kattavasta valikoimasta löytyvät palvelut tuotetaan aina asiakkaille avaimet käteen -palveluna.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi