Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Isännöitsijä Sami Rajala: “Hokka on hyvän palvelun nykyaikainen LVIS-liike”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Isännöinti Rantamäki on Helsingissä toimiva isännöitsijätoimisto, joka on keskittynyt ja erikoistunut kantakaupungin arvokiinteistöihin. Toimisto on ollut toiminnassa jo 25 vuotta. Yksi toimiston isännöitsijöistä, Sami Rajala, on tehnyt LVIS-Hokan kanssa yhteistyötä nyt noin viiden vuoden ajan. Sami on työssään käyttänyt LVIS-Hokan palveluita laidasta laitaan aina huoltotöistä täyteen linjasaneeraukseen asti.

– Isännöimme keskustassa yli sataa arvokiinteistöä. Itse olen ollut tässä kahdeksan vuotta isännöitsijänä. Olemme alueen ykköstoimistoja ja voin ylpeänä sanoa, että olen täällä töissä, Sami Rajala kertoo.

Asenteesta jäi hyvä maku

“Hokalta lähti heti miehet liikkeelle putkikeikkaa varten, eikä haitannut, vaikka soitin suoraan toimitusjohtajalle.”

LVIS-Hokan ja Samin yhteistyö sai alkunsa hieman hauskalla tavalla, jota Sami on näin jälkikäteen muistellut nauraen. LVIS-Hokka oli aikoinaan lähettänyt toimistolle markkinointikirjeen, jonka mukana oli hiirimatto.

– Mietin silloin, että kaikenlaista sitä lähetellään. Hokka jäi kuitenkin mieleeni. Jonkin ajan kuluttua tuli akuutti putkikeikka ja etsin heidän puhelinnumeronsa internetistä. Soitin suoraan toimitusjohtajalle ja meillä Markon kanssa synkkasi heti hyvin yhteen, Sami muistelee.

– Hokalta lähti heti miehet liikkeelle putkikeikkaa varten, eikä haitannut, vaikka soitin suoraan toimitusjohtajalle. Minulle jäi Markon asenteesta hyvä maku. Myöhemmin näin myös työntekijöiden toiminnan ja asenteen. Sielläkin oli hyvä henki, niin olen tykännyt jatkaa yhteistyötä, Sami summaa.

Hyvä ja nykyaikainen toimija

“Tehdyt saneeraukset ja huoltotyöt ovat menneet kyllä ihan kympin arvoisesti.”

Vuosien varrella on LVIS-Hokka tehnyt Samin isännöimiin kiinteistöihin muun muassa täyden linjasaneerauksen sekä viemärisaneerauksen. Myös huoltotöitä on tehty kuukausittain. Sami kuvailee Hokkaa hyväksi ja nykyaikaiseksi alan toimijaksi.

– Tehdyt saneeraukset ja huoltotyöt ovat menneet kyllä ihan kympin arvoisesti. Mitään huomautettavaa ei saneerauksissa ollut. Ja jos joskus on muuten jotakin pientä tullut, niin kaikki on nopeasti hoidettu kuntoon.

– Nykyaikaisuus näkyy esimerkiksi saneerauksien todella hyvässä tiedotuksessa, mikä on isännöitsijälle tärkeä asia. Tiedotteet oli hyvin laadittu. Hokka selkeästi palveli asiakasta, eikä vain hoitanut omaa hommaansa alta pois, Sami kertoo.

Huoltoliikkeet ja jokainen isännöitsijä tilaavat LVIS-palvelut itse omiin kohteisiinsa. Jos uusi toimija on hankinnassa uuteen kohteeseen, on LVIS-Hokka Samin sanojen mukaan silloin kärkikastissa. Hän on suositellut Hokkaa myös kollegoilleen.

– Hyvällä fiiliksellä ollaan yhteistyötä tehty! Mä olen tähän asti jokaisesta työntekijästä tykännyt. Jokainen on seissyt sanojensa takana ja tehnyt sen, mitä on luvannut, Sami kiteyttää.

LVIS-Hokka Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva LVIS-saneerausurakoiden, korjausrakentamisen sekä huoltopalveluiden palvelutuottaja. Liiketoiminnan painopistealueita ovat linjasaneerausurakoinnit sekä LVIS-huoltopalvelut sisältäen kaukolampölaitteiden sekä patteri- ja linjansäätöventtiileiden uusimistyöt.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi