Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Mauno Pohjanaho: “Remontti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti kolmessa päivässä”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Mauno ja Marja Pohjanaho asuvat Nokialla. Pariskunnan koti on itse rakennettu vuonna 1975 valmistunut yksikerroksinen omakotitalo. LVIturva uusi talon käyttövesijärjestelmän helmikuussa 2017.

Talo on puurunkoinen ja tiiliverhoiltu. Lämmitysmuotona toimii öljylämmitys. Asuinneliöitä on yhteensä noin 120. Mauno Pohjanaho rakensi talon itse yhdessä kahden hänelle tutun timpurin kanssa.

– LVIturva uusi talomme käyttövesijärjestelmän. Järjestelmä oli ennen uusimista alkuperäinen, eli noin 43 vuoden ikäinen. Osa hanoista oli tosin uusittu jo aiemmin, Mauno kertoo.

– Mitään oireita ei ollut, mutta halusimme varmistaa, ettei vesivahinkoja pääsisi syntymään tulevaisuudessakaan. Remontti oli siis puhdas turvatoimi, hän lisää.

“LVIturvan asentaja osasi hommansa”

“Työn toteutus sujui hyvin ja remontti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti kolmessa päivässä”

LVIturva otti pariskuntaan yhteyttä puhelimitse ja neuvottelut remontin tekemisestä alkoivat. Työn toteutus sovittiin helmikuulle 2017. Urakkasopimukseen sisältyi vanhojen käyttövesiputkien pois riisuminen sekä uusien putkien vetäminen pintavetona. Aiemmin putket olivat olleet piilossa rakenteiden sisässä.

– LVIturvan asentaja osasi hommansa. Työn toteutus sujui hyvin ja remontti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti kolmessa päivässä, Mauno summaa.

Isoimman osan remontin ajasta pariskunta vietti mökillänsä Ylöjärvellä. He kävivät kuitenkin muutamaan otteeseen seuraamassa töiden etenemistä. Mauno myös autteli asentajaa hieman.

– Remontti ei vaikuttanut asumiseemme, koska olimme sen aikana pääosin mökillä. Olimme kuitenkin mukana katselemassa ja minä olin vähän apunakin. Tai jarruna, miten sen nyt sitten ajattelee. Autoin pienissä asioissa, jotta asentaja pystyi työskentelemään paremmin, Mauno naurahtaa.

Hyvä ja toimiva lopputulos

“Nyt voimme myös helposti sulkea vedet ja paineen, jos lähdemme vaikka pidemmälle matkalle.”

Työn lopputulos näyttää pariskunnan mukaan hyvältä ja putket ovat toimineet niin kuin pitääkin. Käyttövesiremontin yhteydessä asennettiin myös paineenalennusventtiili, jolla haluttiin poistaa turhat paineiskut.

– Käyttövesiputkisto menee tuollaisenaan nyt varmaankin seuraavat kymmenen tai kaksikymmentä vuotta. Paineenalentaja laitettiin pesukonetta ajatellen. Pesukoneen ottaessa vettä putket tahtoivat kolista. Nyt tuota kolinaa ei enää ole, Mauno kuvailee.

– Nyt voimme myös helposti sulkea vedet ja paineen, jos lähdemme vaikka pidemmälle matkalle. Jos harkitsee käyttövesiremontin tekemistä, niin suosittelen pyytämään tarjouksen myös LVIturvalta ja ottamaan sen vakavasti, Mauno päättää.

Pohjolan LVIturva on on omakotitalojen putkiremontteihin erikoistunut yritys. LVIturvan sujuvat putkiremontit tekevät kodissa asumisesta turvallista.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi