Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Paritalon viemäreiden sukitus sujui odotusten mukaisesti

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tampereen Järvensivulla sijaitsevaan, vuonna 1967 rakennettuun paritaloon tehtiin viemärisukitus LVIturvan toimesta loppukeväällä 2016. Talon alkuperäisten, valurautaisten viemäriputkien sisään sujautettiin uudet, kantavat putket ilman suurempia purkutöitä.

Paritalon asukkaat, pariskunnat Matti ja Marketta sekä Tero ja Sirpa, havaitsivat, että alkuperäinen viemäriputkisto alkoi olla käyttöikänsä loppusuoralla. Toteuttajaa viemäriremontille etsittiin internetistä ja muutamia ehdokkaita löytyikin. LVIturvasta Matille vinkkasi hänen hyvä ystävänsä.

– LVIturvan kilpailukykyinen tarjous sekä vakuuttelu omasta osaamisestaan johtivat siihen, että valitsimme heidät, Matti muistelee.

– Myös sukitusmenetelmän helppous vaikutti, ei tarvinnut ruveta purkamaan mitään ihmeellistä. Lisäksi LVIturva tuntui olevan aidosti kiinnostunut tämän työn tekemisestä. Muilta tuli lähinnä vain tarjouksia, kun heiltä taas tultiin tänne paikan päälle katsomaan, Tero lisää.

“LVIturva tuntui olevan aidosti kiinnostunut tämän työn tekemisestä. Muilta tuli lähinnä vain tarjouksia, kun heiltä taas tultiin tänne paikan päälle katsomaan.”

Sukitus onnistui kiitettävästi

Itse viemäriremontti, eli tässä tapauksessa sukitus, alkoi katolta lähtevästä ilmastointiputkesta ja päättyi käytännössä viimeiseen kaivoon, josta putki johtaa kaupungin runkoviemäriin. Työn toteutus kesti hieman yli kaksi viikkoa, kaikkineen noin 12 päivää.

– Työ alkoi tismalleen silloin kun oltiin sovittukin ja päättyi paria päivää myöhemmin, kuin mitä alustavasti oli suunniteltu. Emme halunneet yhtään pintavetoja ja sen lisäksi putkistossa oli paljon risteys- ja liittymäkohtia. Ne varmasti aiheuttivat omat haasteensa. Pääasia oli, ettei hosuttu ja että kaikki saatiin sukitettua kiitettävästi, Matti summaa.

– Minunkin mielestäni kaikki sujui hyvin ja sukitus onnistui, Tero kertoo.

Odotusten mukainen lopputulos

Kummallakaan pariskunnalla ei ole moitittavaa LVIturvan toimintaan liittyen. Työn jälki ja lopputulos olivat odotusten mukaisia. Kokonaisuutena remontti sujui Teron mukaan helposti, eikä mitään ongelmia ilmennyt.

– Kaikki selvitettiin tarkasti ja toiminta oli asiallista. Asentajat vaikuttivat asiansa osaavilta. Työn luovutuksen yhteydessä oli hyvä, kun valmiit viemärit esiteltiin meille kuvien avulla. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa, ja voin suositella LVIturvaa, Tero kertoo.

– Osaavaa porukkaa ja ammattitaitoa löytyy ehdottomasti. Minäkin voin vilpittömästi suositella heitä. Minulla ei ole mitään moitteen sanaa, etteikö homma olisi toiminut, Matti kiteyttää.

Pohjolan LVIturva on on omakotitalojen putkiremontteihin erikoistunut yritys. LVIturvan sujuvat putkiremontit tekevät kodissa asumisesta turvallista.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi