Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Perhearki sujui viemäriremontin keskellä

Julia ja Olli asuvat Hyvinkäällä kolmen lapsensa kanssa. Kun vuonna 1956 rakennetussa omakotitalossa oli ajankohtaista toteuttaa viemäriremontti, valittiin toteuttajaksi Pohjolan LVIturva Oy. Lapsiperheen arkea oli mahdollista pyörittää myös remontin keskellä.

Perhe on asunut nykyisessä kodissaan parin vuoden ajan. Talon betoninen pääviemäri oli alkanut ajan saatossa rapautua, joten sen käyttöikää päätettiin lisätä ennen kuin vahinkoja pääsisi tapahtumaan. LVIturvan henkilökunta kävi kuvaamassa rakennuksen viemärit, ja viemäreiden kunto kävi selvästi ilmi kuvatuista videoista. Viemäriremontin valintaan vaikutti paitsi palvelun hinta, myös muiden asiakkaiden suositukset.

– Päädyimme LVIturvaan pitkälti Ollin työkaverin kokemusten perusteella, Julia mainitsee.

Remontin etenemisestä tiedotettiin kattavasti

Jokaisen remonttipäivän päätteeksi LVIturvan henkilökunta soittikin Ollille kertoakseen remontin etenemisestä. Näin joka ilta tiedettiin, mistä seuraava päivä alkaisi.

– Remontti kesti neljä päivää, ja asuin täällä sen ajan ekaluokkalaisemme kanssa. LVIturva toimitti meille kuivakäymälän, eikä vettä saanut luonnollisesti laskea viemäriin, mutta hanasta sitä sai kyllä ottaa, Olli muistelee.

Työntekijöiden lähtiessä kotiin remonttipäivien jälkeen Olli oli useimmiten vielä töissä ja ekaluokkalainen koulussa. Jokaisen remonttipäivän päätteeksi LVIturvan henkilökunta soittikin Ollille kertoakseen remontin etenemisestä. Näin joka ilta tiedettiin, mistä seuraava päivä alkaisi.

– Heillä oli tuossa pihalla pakettiauton näköinen auto, jossa he tekivät kaikki teknisemmät valmistelutyöt ja viemärisukkien leikkaukset. He tulivat sisälle vasta valmiin tavaran kanssa ja asensivat ne viemäreihin, Julia kertoo.

Viemärit ovat kunnossa seuraavat vuosikymmenet

Perhe on tyytyväinen siihen, että heillä on remontin jälkeen varmuus siitä, että putket ovat tällä hetkellä kunnossa. Ne tulevat myös kestämään seuraavat vuosikymmenet.

– Palvelun hinta oli se, mikä oli sovittu. Viemärikuvauksen perusteella oli tiedossa hyvin tarkkaan, mitä ollaan tekemässä. Harvoin siinä mitään yllätyksiä sattuu, Olli toteaa.

Pohjolan LVIturva on on omakotitalojen putkiremontteihin erikoistunut yritys. LVIturvan sujuvat putkiremontit tekevät kodissa asumisesta turvallista.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi