Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ritva Mäkiö: “Tästä jäi todella hyvä mieli!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Ritva ja Jarmo Mäkiö teettivät vuonna 1982 rakennettuun omakotitaloonsa lämpöverkkoremontin. Remontin tekijäksi valikoitui LVIturva, jonka kanssa hinta saatiin katsottua kohdalleen. Erityisen hyvä mieli pariskunnalle jäi LVIturvan hyvästä asenteesta asiakkaita kohtaan.

Mäkiöt hankkivat asuttamansa omakotitalon vuonna 2007. Pian sen jälkeen alkoivat ensimmäiset remontit, joita on vuosien varrelle mahtunut useampia. Tällä kertaa vuorossa olivat vanhat lämpöputket sekä -patterit.

– Vanhat putket kulkivat seinien välissä ja patterit olivat vanhat ja epäkäytännölliset. Olohuoneen patteri oli koko seinän pituinen, ja eteisen patteri ei toiminut lainkaan. Putketkin olivat niin tukossa, ettei vesi meinannut enää kiertää pattereissa, Ritva taustoittaa remonttia.

“Vanhat putket olivat sisältä aivan mustia. Luultavasti ne olivat niin tukossa, ettei vesi enää kiertänyt pattereissa ja putkissa.”

“Remontti meni hirveän näppärästi!”

Mäkiöillä tehdyn remontin aikana kaikki kymmenen patteria vaihdettiin uusiin ja käytännöllisempiin, ja putket siirrettiin kulkemaan rakenteiden pinnalla. Erityiskiitosta saa LVIturvan asentaja, joka osasi suuren remontin keskellä huomioida Ritvan arjen sujuvuuden.

– Liikun itse pyörätuolilla. Sami otti tämän todella hyvin huomioon ja piti huolen, että vaikka tavaroita oli kuinka paljon, pääsin aina liikkumaan. Hän myös siivosi jälkensä tosi hyvin, mikä on todella iso asia, koska en itse pysty hoitamaan siivoamista, Ritva kiittelee.

“LVIturva tarkisti, että kaikki on kunnossa”

Mäkiöille jäi hyvä kuva LVIturvan myyjän Tommi Parhialan sekä kohteen asentaneen Samin toiminnasta. Remontin aikana pariskunnan ja asentajan välille syntyi luottamussuhde, mikä mahdollisti sen, että Mäkiöt uskalsivat jättää talonsa Samin käsiin omia asioita hoitaessaan.

– Olen kauhean tyytyväinen siihen, miten Tommi ja Sami asioita hoitivat! Tommi kävi täällä vielä remontin loppupuolella tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. He pitivät huolen, että hommia ei jätetä kesken, vaan viedään loppuun.

– LVIturvan työntekijät ovat fiksuja kavereita. Samiin uskalsimme luottaa täysin. Yhtenä päivänä oltiin kokonaan pois kotoa, mutta meillä oli varma tunne, että talo pystyy pystyssä, Ritva kiteyttää.

Sähkönkulutus laskee ja lämmitysteho nousee

Remontin lopputulokseen Ritva ja Jarmo ovat tyytyväisiä. Sähkölämmitteinen vesikiertoinen lämmitys toimii nyt kuten pitää, jolloin talo pysyy lämpimämpänä ja sähkönkulutus laskee.

– Vanhat putket olivat sisältä aivan mustia. Luultavasti ne olivat niin tukossa, ettei vesi enää kiertänyt pattereissa ja putkissa. Uusissa pattereissa termostaatit toimivat ja säädöt ovat kohdallaan.

– Remontista jäi meille kaikin puolin todella hyvä mieli, Ritva sanoo lopuksi.

Pohjolan LVIturva on on omakotitalojen putkiremontteihin erikoistunut yritys. LVIturvan sujuvat putkiremontit tekevät kodissa asumisesta turvallista.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi